Hát miért nem dobjátok!? Tudom nehéz dobni amibe szerelmes az ember, én is sokáig tartottam korábban, de beláttam semmi értelme!! Múlt héten eladtam, belőle egy másikon 9% haszon eddig!!
Lehet,hogy a big profitos gyerek.Akárhogy jártatja a száját,és ha tényleg olyan sok van neki belőle,ahogy állítja,akkor ő is láthatja,hogy semerre nem mozdul hónapok óta,vagy ha mozdul akkor is lefele,a nagyok meg minden nap csúcsot döntenek.
Minden bleu minden nap 2-3% pluszt csinalnak azt hogy a francba tudjak itt tartani minden nap...hogy nem viszi magàval a bux???ilyen nincs... folyamatosan esik.. hàt ilyen q vilqgon nincs
Ekkora egy retek részvényt. Hónapok óta ugyanaz megy, irányított, manipulált hányadék...igaz ez évekre visszamenőleg. Nem baj, hiszen mindenek felett a részvényesi értékteremtés, és a bizalom!
befejeződik a részvényvásárlás szerintem nemhogy elengedik de venni is fogják ezerrel valakik.és simán feltudnák huzni 1200 ra lásd 4ig-otp-mol-baromi sok pénzt loptak el nem eltolcsi az apropénz itt ezermilliárdok tüntek el-sőt
Én tavaly néztem valami videót , vagy műsort nem is emlékszem . Abban beszélt egy fideszes csávó , hogy a választások előtt egy cég részvényeinél nem biztos ; hogy előnyös lehet egy magas árfolyam . Mindenki gondol amit gondol . De egy látszik se App , se Delta , se Opus , MBH is érdekes , hogy előre leértékelte magát nemigazán akar emelkedni . Legalábbis eddig . Viszont a bluekat meg kőkeményen veszik . Hm… érdekes
Engem is kibaszt..k mert leirtam a valósàgot,èrvekel alà tamasztva..fàj nekik az igazsàg 😅😅😅 sztàr papirjuk ami egy èv alatt tudott 1%ot💪👌 miközben minden hol rakèta van màr miota...itt mèg mindig az 550el harcolnak...
Engem is törölt még ősszel ez a retardált hülye gyerek gyuri, csupán azért mert kissé köpködtem a részvényt, szerintem teljesen jogosan. Na attól ne legyen nagyobb öröme hogy modiként törli a számára kellemetlen embereket!! Baxa meg a részvényét 😃
Gáz az a két madár,vagyis egy és ugyan az.Az árfolyam meg azért nem fog felmenni jobban,mert mészárosnak annyi részvénye van,hogyha 1000 lenne,akkor vagyona lassan nagyobb lenne mint Elon Musknak
Ez igy igaz bet szegyene beültetèk az kicsiket rendesen.. 540- 550 max folyamatosan tömik az eladóit most is hanyinger papir..eves teljesítmeny 130ks buxnal 1% rohadèkok...
OPUS Global Nyrt.