Ennél nagyobb f...st nem láttam a Béten.A gázszerelő a haveroknak megteremtette a kiszállót,a kicsiket nem hagyta érvényesülni.Következő kereskedési napon az amúgy is szar záró meg esik.
Mekkora egy aljas, tetves munkát képes ez a mocsok cég véghezvinni továbbra is!! Felháborodásomban dobtam is 550-en amit szintén ezen az áron vettem a héten!! Szórakozzanak ezek a kis pöcsükkel!! Inkább bővítettem az új kedvencemet a Goodwilt 600 -620 forinton!! Ott az információim alapján sokkal hamarabb látok szép profitot, mint ennél a túlmanipulált szarnál!!!!
A forgalom a visszavásárolt részvényekkel annyi.A haveroktól vissza vette 590-es áron,mert mi nem ajánlhattuk fel,csak 50 milla feletti értékhatár felett. A nagy profit aliasz betgyurinak meg nehogy elhiggyétek ,hogy ő nem adja.Ettől a fo..tól aki tud szabadul.Kenyeres a málnás is nagy hülyeségeket beszél,hogy nem járt jól,aki 590-ért adta.
Ezt írtam a másik topikban tegnap, akitől ma bevették ilyen magas áron, az akár lentebb 30-40 forinttal vissza is tudja venni elég jó bővítéssel. Mert a kereskedés a lenti eredeti áron megy..Ez hátrányos megkülönböztetés annak, aki nem rendelkezett 50 millás eladási pakkal..
589-et, mert a Tegnapi elfogadott ajánlatot ma kellett beadni. ( Goran25 ös nevü forumozó volt saját elmondása alapján ) Ezt csak megjelenítik, de a napi kereskedésben nem jelet semmit ( sajnos)
OPUS Global Nyrt.