Azt a k**** életbe!! Akkora bűnlajstromot tett közzé a kitíltása indoklásában, hogy egy háborús bűnösnek nincs annyi 😃😃 Engem annak idején elintézett egy szóval, hát egészségére 😉 Ez már tényleg beteg, lassan kitílt mindenkit hogy prosperálja hatalmát a szaros topikjában 😃
Dettó ugyanígy jártam jó pár hónapja amikor kitiltott végleg a topikjából. Szintén nem sértettem meg senkit csak a részvényt bíráltam, szerintem okkal!! Érdekes volt nekem is, hisz előtte és utána is nagyon sokáig el volt tűnve ez a bétgyuri nevezetű pojáca. Amúgy tényleg nagy a hasonlóság a két ember viselkedése közt!! Mondjuk annyira nem érdekel, hisz már el is adtam ezt a szart nemrég . Majd azért visszaveszem ha 500 alatt lesz újra! Sok sikert a bizakodóknak, de azért óvatosan így a választások előtt ezekkel a neres szarokkal!!
Ő a betgyuri is.Amikor sokáig nem volt betgyuri,akkor a nagy profit ossztotta az észt.Engem is kitiltott 2 hétre.Ha nem ő a topik gazda ,akkor hogyan tudott? Sokszor hasonló szavakat használ ,mint betgyuri.Aztán végleg kitiltott betgyuri decemberben,mert nem tetszett neki,hogy bíráltam a részvényt.Lassan abban a topikban már csak a 2 betgyuri marad,hacsak magát is nem tiltja ki.Szánalmas,csakúgy mint ez a fo..talicska.
Ugyan már , szarni ezekbe az elemzésekbe ,már régóta nem releváns!! Napi minimumon zárt, ez is egy ilyen manipulatív papír. Jó ha 500 megfogja év végére!!
Lázár János általános vizsgálatot rendel el az összes állami beruházásnál Alvállalkozók arra panaszkodtak neki, hogy hosszú ideje nem kapják meg a pénzüket a fővállalkozóktól.
Hihetettlen milyen gyenge a papír mindig a legnagyobbat képes esni ha gebasz van, nincs semmi tartás benne nyilván nincs gazdája a műtheti emelkedés is mutatja, hogy már nem volt pofájuk a semmibe ereszteni ezért támasztották de ha így haladunk megint ott leszünk 2-3 nap
OPUS Global Nyrt.