Babics Egon elemzése a Random Capitalnál, 03. 11. : Az Opus-Konzum egyesülés hírére nagy és
látványos esés. A csökkenő trendjét nem tudta áttörni fel. A
háromszögből az esés fenyeget.
Az egyesülés megtörténtéig
valószínűleg árbeállítás folyik – abba az ársávba fog beállni, amely egy
IPO során is lenne a kibocsátási ársáv. (De akkor meg miért nem rendes
IPO???) Vagyis olyan ársávba fog beállni a részvény(ek) ára, amelyet a
megcélzott (külföldi) befektetők elfogadhatóknak tartanak. Az egyesülés
megtörténtéig így nem valószínű emelkedés, sőt!
Ha már egy elemző is kimondja, hogy árbeállítás történik...
Jó reggelt Minden Opus Részvényesnek ! A Héten ez az utolsó kereskedési nap. Kis Péntek van. Aki úgy döntött, hogy megválik részvényeitől, annak sok sikert kívánok a továbbiakban. Kérem öt, ne szidja azokat, akik még reménykednek netán elég durván hisznek is benne.. Aki kitart netán oly őrült (vicc ) hogy belevesz még még... annak RESPECT...... BETGYURI
Hi Sajnállak regi motoros voltal itt, jol lattal sok területen! En mar lassan egy eve dobtam apr 9-10 az összest.lattam jobb lehetőséget! Mostansag par cimbi ismeros is dobta mivel meghatározták h 314 Ft a papir ara!
Hát, akik fent vettek azok most valóban Ikaros sorsára juthattak. De.... - A kérdés, hogy 800-nál a Napot érintettük vagy csak megijedtünk az első szárnycsapásoktól és kimerülten visszahullottunk erőt gyűjteni? Ha ez utóbbi van, akkor az újabb szárnyalásnál már komolyan kell venni a Nap megközelítését!
Szép szám, nekem is tetszik. Most meghallgattam megint, és feltűnt ez a sor. Talán a sors iróniája, hogy mindannyian erre a sorsra jutunk? A Napot akarjuk, és elégetünk mindent? Lehet, hogy mindannyian évekig fogunk sétálni és mosolyogni, de mi muszájdzsekiben? Vagy tényleg rendeződik minden a cég körül, és beindul?
Ez az egyik legszebb szám a világon! Nagyon szeretem. - Csak akkor nevezném el erről, ha 1.800 fölött kicsit megpihenne mielőtt komolyabb emelkedésbe fogna az Opi. - Addig marad Kim Dzsong Un rakettya.
Kutyából nem lesz szalonna. Én sem gondolom, hogy miután az Opusban mindent elcsesztek és erre rádöbbenve hirtelen kikupálódtak nagy és precíz tudású emberekké, hogy aztán ezt mind a 4iG-ben a csillagokba vigyék. Mi több, ezzel a megszerzett aranyat érő tudással, ami az egekbe lövi majd a 4ig árfolyamát, mégsem tudják helyre hozni az Opit. Hát ezt nehezen tudom elképzelni, hogy valóság alapja legyen. - Nem savanyú a szőlő. Egyáltalán nem irigykedem és nem haragszom azokra akik most gyarapodtak/nak a 4ig-vel. - Sajnos bennem is megvan a gyanú, hogy ott is cserbenhagyásos rakéta kilövést láthatunk. Ne legyen igazam, tényleg ne! De ha ott is ugyanilyen történet íródna, akkor elnevezem ezeket Kim rakétának. :D
Ugye nem gondolod komolyan, hogy ami hibákat elkövettek Opusban, azokat véletlenül tették? :O Vagy ha igen, akkor ezek várnak külföldi befektetőkre? Kusza céghálóval, késésekkel, durva hazugságokkal?
OPUS Global Nyrt.