de az app tavaly óta esik, gyakorlatilag a csúcsa óta megállás nélkül...mindenre, nulla korrekcióval 1173 óta...soha vissza nem ment többé se 1000-re, se 800-ra pl
igen, mert ugye elképesztő dolgok voltak budacash, questor pl, és én tényleg elhittem h nyitottak egy tiszta lapot, hetekig elemeztem, mindent figyelembe vettem, tőzsdefejlesztést, mindent és még így is volt bennem félsz, de a tavalyi év , meg a 2/3 elvakított elhittem h ez egy könnyű, könnyebb menet lesz, illetve h kevésbé kacskaringós az út, de nem és igazából ez fáj h amit leírtam most az nem úgy van, meg a mértéke, mert ha mondjuk 20% kb nem így van elfogadom, oké, de mára azért az egész menetrend kezd más lenni és én innen már nem igen látom át és ez zavar igazán, pedig tavaly év végéig nagyon jó felé kapizsgáltam...azóta viszont nagyon nem...
ez csak a média. Van mezőgazdaság is, vagyonkezelő, stb. összesen kb 70 cég. (köszi a linket, nem kellett előkeresnem) "Nyerges teljes vagyonát 30 milliárd forint környékére taksálják, tehát
vagy irreálisan alacsony áron jut a cégekhez, vagy tényleg nem a saját
pénzéből, nem magának vásárol. Az eddig megjelent értesülések minimum 50
milliárd, mások akár 70 milliárd forintra lövik be a vételárat, mi úgy
tudjuk, ennél lényegesen kevesebbről, de azért tízmilliárdos
nagyságrendről van szó."
https://bet.hu/site/newkib/hu/2018.09./Feleves_Jelentes_128075179 Félévesben 5 szegmensről beszélnek, Média/IT Ebben van benne a 4iG. Takinfó attól még bekerülhet a 4iG-be, hogy közben az opus 63%os tulajdonosa lesz a 4iGnek. Nekem ez gyanús, hogy így lesz. Tegnap mondta valaki itt, este végiggondoltam mik történtek, és miért ne? Konzum pe miért tulajdonoljon 4-5 céget, mikor a konzum-opus kettősben tudja koordinálni az egészet?
Simicska-birodalom? Nyergesnek nem volt pénze Simicskát kifizetni az oknyomozó firkászok szerint. Vki kiperkálta azt a vagyont. Nyergesnél csak parkolnak a cégek. És nem csak a média vsz.
Remélem, közben megvilágosodtál (rövid időn belül másodszor), hogy mekkora butaság amit írtál. Ha az apportált érték, profittermelő képesség arányban áll az érte kapott új részvények értékével, akkor marad a korábbi árfolyam. Ha nagyobb, akkor, még nőhet is.
Lehet nem is rakják át a takinfot. Miért adja akkor a konzum pe az opust? Az rkord, és a m és m kft apportjához a konzum penek nincs köze. Ugye az volt a duma, hogy apport miatt újra nőni fog a rv számuk. Mit apportál akkor a konzum pe? Szerintem csakis a 4iG-t. 400-500 közti átlaggal vehették, opi is ebben a tartományban, igy egyik nap jöhet a hír, hogy 1:1ben opi részvényt kap a konzum pe a 4iG 50%os csomagért. 9.3 millió db 4iGért ugyanennyi opus.
OPUS Global Nyrt.