Valami olyan jelentésére válaszoltál a hsz-emnek, amelyet nem szándékoztam neki adni. Magyarul: előítéleteid vannak. Csak felvetettem, hogy nem biztos, hogy az ország leggazdagabb embernek családtagjaként vásárolta esetleg azt a kocsit. Amúgy a felvetésedre: egy hallgattam egy rádióinterjút a magyar-német kereskedelmi kamara tagjával. Azt mondta, hogy egy német és egy magyar vállalkozó között az is egy különbség, hogy a magyar már a legelső nagyobb jövedelméből vesz egy felső kategóriás kocsit, míg a német Opelt vesz, és fejleszti tovább a céget. Ez a bekezdés csak a te írásodra válasz, nem kapcsolódik a korábbi hozzászólásomhoz.
Minden kezdő vállalkozó azzal kezd, hogy vesz magának egy jobb kocsit. Ne irigyeljük már a jó kocsit tőle. Ez nevetséges számomra. Mint ahogy mondjuk a miniszterek és képviselők fizetését szokták sokalni. Ha jól dolgoznak, megérdemlik és nagyon is megéri a jó szakmai vagy vezetői hozzáértést megfizetni.
Úgy emlékszem volt egy Lampert Mónika nevű belügyminiszterünk. No ő mihez is értett? :) És még összevonás is volt abban az időben, még valamit a belügyminisztériummal összevontak és ahhoz is értett hirtelen. :)))
OPUS Global Nyrt.