"kivezetesre meg csodre itelt reszvenybe bevasaroltam" Nem ebbe vásároltál be, hanem ML részvénybe és már akkor látható volt, hogy nagy valószínűséggel nagyot lehet ezzel kaszálni.
Törölt felhasználó2018. 08. 08. 10:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
mindegy mit írsz, ő minket fog hibásnak tartani, amiért nem szállt be 45 forintnál és még most sem mer (csak halkan jegyzem meg)
Figyelitek, hogy már az időjárás is nekünk dolgozik?!? 9:11 - Paksi Atomerőmű: tovább csökkent a termelés a hőség miat Ilyenkor van csúcsra járatva a Mátrai Erőmű!!! Légkondikat fel!!!
kérlek szépen magyarázd már meg nekem érthetően, hogy miért is kellene a kimaradtak helyzetét bárkinek is megértenie? most akkor kezdjünk el morfondírozni a nem Béla névre kereszteltek sorsának alakulásáról? :D
Ez igaz. Viszont ebben az esetben nem kellene emiatt lenyomni az árat robottal, azonnal kiöntve minden emelkedést. Ha viszont, feltételezve, hogy nem az intézményiek bevonzása a cél, akkor tud valaki racionális okot erre?
Még egyszer, én nem saraztam senkit. Tény, hogy nagyrészt szerencse alapon sikerült tavaly sok pénzt szerezniük, de ezzel nincs semmi bajom. A probléma csak az volt, hogy Marco kárörvendően, a kimaradtak helyzetének megértése nélkül mondta a magáét.
itt csak egyvalaki hangoztatja, hogy neki van igaza, mi csak kiállunk a
saját döntésünk mellett, felelősséggel vállalva azt, megjegyzem nem
tudom észrevetted-e, hogy a mi befektetésünk is 810-ről visszaesett 578
(per pillanat), mégsem sarazom azokat akik eladták 810-en, hogy mekkora
szerencséjük volt, pedig az volt ám az igazi szerencse :DDD
OPUS Global Nyrt.