Lehet, hogy irányított a kereskedés, de akkor is innen az irány szerintem adott. Holnap 598 felett kell zárni, és akkor tuti a dupla alj forma. Akkor kitöri a "fő trendvonalat" is, mint a másodlagos trendvonalat. Kizártnak tartom, hogy ez ezen a héten lefele mennyen. Persze ehhez holnap jó lenne 598 felett zárni. Szerintem fog is. Csak próbálkozom a TA-val :D ...... https://invst.ly/72k8r
"Az Orbán rendszer nagy problémája a jogbiztonság hiánya." Huhh... szerintem most kell még elmenekülnöd... még választás előtt... Londonig meg se állj, ott már biztonságban leszel ! Sok szerencsét, reméljük nem jön a nagy fekete autó ! :D
"Hiába nyersz az OPUS-szal, ha pl. bármikor lenyúlhatja a bankszámládat. Egy diktátor bármit megtehet. Nincs korlátja." ... huhhh, ez nagyon kemény ember... ilyen kibaszott kemény világ még régen se volt, amikor "rendőrök követtek" a "nagy ellenállásban"... :D
"Éltem a szocializmusban. Küzdöttem is ellene. A rendőrség követett az utcán annak idején." mesélj.. mit és hogyan küzdöttél a halk mormogáson túl ? csak nem részegeskedtél hétköznap éjjel, mert az csúnya dolog volt valóban, este 10 körül már nem mászkáltak az utcán, tévét nézett a jónép... :D
Törölt felhasználó2018. 04. 03. 23:15
Előzmény:
törölt hozzászólás
Messi is nagyon nagy! Ronaldo egy igazi befejező csatár, Messi sokkal kombinatívabb és nagyobb illetve több mezőnymunkát végez zseniálisan.
Azért az ollozás előtt közvetlen már legalább 4 Juve mezőnyjátékos is 16-son belül volt plussz a kapus. Amikor visszatette a jobb kapufa mellől az alapvonalról lövésre a labdát az előtt volt a védelmi hiba.
Usa nagy medvepiacos zárást mutatott be 1%-1.65% os plusszok..holnap megyünk szèpen tovább..nem lepne meg ha még vmi Opusos hír jönne pèntekig..:)meccsek is jók!jó èjt:)
OPUS Global Nyrt.