Nekem több,mint egy éve van és eddig nincs okom a panaszra. Aki meg 100MRD-t hoz össze tőzsdéi cég nélkül egy év alatt az akár a tőzsdén is képes lehet valamire, főleg ha van egy kis hátszele az meg szerintem aligha megkérdőjelezhető. ;-)
:D :D :D csak egy dolog kell ide. Türelem! Én ma konzit bővítettem, opus 550-500 között kezdeném. De sztem odáig nem megy le. Most történik ami történik. Egyszer mindennek vége van. Erre az évre azt terveztem be, hogy hosszútávra fektetek be. Ez most tuti egy teszt hogy bírom e? :D:D:D
Most ezzel a helyzettel nem nagyon tudok mit kezdeni. A múltkori leszúrásnál próbálták lenyomni, egy hirtelen pánikkal lezuhant az árfolyam, aztán gyorsan fordult. Viszont most nagyon komolyan gondolja valaki(k), hogy lezúzza az árfolyamot. Viszont már 605-ön nincs pakk, szóval a 600-at kellene megugrani, aztán mehetnénk vissza.
Kicsit később szálltam be ,pedig már tudtam akkor kb 3 éve ,hogy ki ő (építőiparból),csak nem sejtettem ,hogy mit akar a tőzsdén,Pedig O.V megmondta előtte,hogy felvirágoztatja a magyar tőzsdét,csak nem kapcsoltam össze. :(
OPUS Global Nyrt.