AMinuszolo, milyen jó, hogy jelentkeztél, az ember mindig tanul, az emberi tulajdonságokròl. Ha HOZZÁTENNÉL vmi hasznosat a topichoz, akkor lennének a fòrumtársak csak igazán hálásak. Nagyon szép estét kivánok Neked, szeretettel.
Kedves Gyuripapa! Egész nap dolgoztam és mostanra tudtam végigolvasni az írásaid (és a többiekét, amiket ránézésre érdekesnek ítéltem), nem nyomogattam végig a fel nyilacskákat, mert nem loptam az egeret, viszont én ezúton ismét köszönöm Neked minden jó szándékod!
Ment a plusz . Én vagyok az az ember aki végig sem olvasom az írásodat máris nyomom a pluszt,kicsit kompenzálva a ---szolókat.Nekem személy szerint sokat jelent minden hozzászólásod elemzésed és köszönet érte .Tisztelettel
Én csak azon csodálkozom, hogy meglepődsz rajta, hogy valaki mínuszol. Vannak itt bőven akik meg is fogalmazzák, hogy hálásak és kerestek azon amiket írtál. Elismerést, hálát, bíztatást pedig általában csak a hasonlóan sikeres emberektől várhatsz, de többségben azok vannak akik mást okolnak, irígyek, képtelenek tenni azért hogy fejlődjenek és már az zavarja őket ha van valaki aki pl "önzetlen". De simán el tudom képzelni, hogy valaki csak azért minuszol, hogy triggereljen egy kis raget
Ezt már nem bírom szó nélkül te szerencsétlen! Gyuripapának és pár embernek köszönhetően kerestem annyi pénzt amiről ideáig soha nem álmodtam! A házat belevágtam! És most több házat is tudnék venni! De lehet hogy türelmes leszek és akkor sok házat tudok venni!😉 És még lehet arra is marad hogy unalmamban nyomkodom a vétel és eladás gombot! És közben mulatok az ilyen elfuserált palikon! Bocsánat a zavarásért!
Én úgy látom, hogy aki a csorda után megy, szaros füvet legel. Nem szeretnék más elemzése alapján döntést hozni, csak saját kútfőből. Valamiért az az érzésem, hogy minden elemzés ami ide kikerül részrehajló és saját érdekek érvényesítését célozza. Ezzel nincs is baj mert mindenki saját maga akar pénzt keresni.
OPUS Global Nyrt.