Részben egyet értek veled,a minuszolás picit túl van néha reagálva.Viszont azt leszólni aki órákat tölt el azzal hogy elemez,jószándékkal megosztja velünk amiből mi ezáltal profitálhatunk,na az undorító.
Ne foglalkozz veluk Gyuripapa. Senki nem mondta nekik hogy olvassanak itt, es pl otoluk a nem lattunk itt semmit...csak idejon...minuszol es neha bebofog valamit es rejszol egyett kozbe. Ennyi a tudomanyuk...
Én csak azt nem értem, hogy itt elvileg mindenki értelmiségi, nyugdíjas, 50 év szaktudással a háta mögött, világlátott, rendkívül bölcs, jobbnál jobb elemzéseket csinál és közzé is teszi, de simán neki áll ragelni hogy lol kaptam 3 minuszt és örökre nem írok többet a fórumra..? Én nem vagyok idős, se bölcs, de már most se alacsonyodok le ennyire.. már ha ezt a kommentet nem minősítjük lealacsonyodásnak.
Kár hogy régen nem voltak ilyen felbeszélők.Ugyanis rábeszélhették volna a szüleidet az abortuszra.Különben világravaló gyerek vagy,csak a kérdés az hogy melyikre,mert hogy nem erre az biztos!Nem hiszem hogy Gyuripapa adott okot arra hogy így lehord.
OPUS Global Nyrt.