Én pl, én is vettem 100 ezret. Honnan van ennyi? Korábban nyertem. Metwolf kivesz neked 300 ezret ha akár úgy saccolom. Pont most mondja a Feri, hogy baszott nagy vagyonok keletkeztek a számlákon. Ja és a vendégek kétharmada hazament, csak az Opus miatt jöttek sokan :D
Nincs hír nyugi :) Virág Feri értékelte hogy lehet az Opus és a Konzum 1000 és 10000 de kicsit előreszaladtak az árfolyamok SZERINTE A piac most azt árazza hogy kicsi a rizikó, jönnek az értékek s lesz eredmény. A valós helyzetet majd a gyorsjelentések írják le. A Konzumos csóka elmondta hogy lesz közkézhányadnövelés mindhárom papírban de nekem ez homályos maradt hogy hogy, nem értek annyira hozzá de gondolom vagy eladnak a meglévőből a nagyok vagy amit ő mondott: részvénykibocsátás lesz zárt és nyitott körben elmondása szerint. Azért kell ez hogy jöjjenek az intézményi befektetők. De nyugtatott a Feri hogy ez nem higítás. Hanem mi? :) És üzenem kfreddnek, goldsegelnek, meg annak aki beszólt ma, hogy a Virág Feri szerint is a kicsik csinálták a mai mozgásokat, mert próbálnak a piaccal együtt élni vagyis spekamozgások vannak. Ez van, ezt kell szeretni.
OPUS Global Nyrt.