Szia !
sokan nevetnek rajtam,de nem érdekel.
10 forint alatt is RÖHÖGTEK ahelyett,hogy összerakták volna a mozaikokat. PÉLDÁUL : Opimus Press .
Most pedig ::: Nem véletlen a Cseh leány, Közép-Európai Magántőke alap.
SZVSZ !!
Gondolatom szerint nemsokára eljön az idő amikor fogalom lesz az OPUS név és majd minden tőzsdéző szeretné
ha tulajdonába lenne OPUS részvény !
Az már bejött amit mondtam a forgalomról és ,hogy a képernyőn az Opimus név fog "pörögni" , forogni.
Én nem ragozom az elképzelésem,már sokszor leírtam. Eddig engem igazol.
És még mindig tartom,hogy még el sem KEZDŐDÖTT !!!!! :-) :-)
Jó addig még TESTVÉRKÉNT MŰKÖDNEK.. (már eln..)
(NEKEM IS AZ JÖTT LE ELŐSZÖR EGYEDÜL JOBBAN MENNE) ,, ezt Petinek írom megnugtatására,,
Egyszerűre vetem a bölcs mondókámat..
Szóval ídáig az jött le így egyenlőre jobb TESTET ÖLTENI..
Szia! Èn is kisxàlhattam volna 230 körül de nem tettem hosszabb tavra tervezem 138 000 db sxamom 5000 db növeltem penteken az atlagom 138ft körül van sokat nyerhettem volna de avirtualis nyerom nekem is sokat olvadt de majd jo lessx ez ha beindulnak a hirek szerintem venni sem lessx egyszeru akkor!
Ja hát különös az írásmódom,,, semmi baj***Est Médiánál Olvastalak! -Ezt a céget is vinni kell valakinek!!!
.Felkell támasztani!!!
Évekig,évtizedig arra használták csak KIVETTEK..
Aranyosak vagytok.. REMÉLEM NEM MARADTOK MAGATOKRA,, az a legrosszabb szitu..
részvényben meg főleg.. Boldog vagyok mikor sok ember ír,, van miről TÉMÁZNI.. Erejét akarják ennek
megdönteni..""Elmegyünk még Brüsszelig is"":):):) Ítt aztán ahogy emelkedik annál jobban kivan/kilesz téve a
a torzításoknak..Emberek Cégekben adj egy infót(megveszem/fizetek neked) aminek ellenzék jó tud ÖRÜLNI!!
Ez a táptalajuk.. -Egy Cég különös akár a mindennapi életbe is mindég vannak/lesznek árúlók
Hát azé nem tartunk ott saját magát eltemeti a ez a cég,,
Szóval ítt arra is űgyelni kell,most a legaktuálisabb negatív hírrel szolgálni..
-ja az ""hót ziher"" meghát..:):) -Dehát teljesen levan amortizálva,, abból is csak kimenekítettek.. Gerendás.. na nem részletezem.. (mennyire mondta én a házammal jegyeztem le ezt a céget, Tessék idáig jutottak!!)-Na meg ezt FELÁLLÍTANI..Új strtégiát kidolgozni hozzá..-Mindenki csak kér azútán állnak fére... ::))
Ez egy régóta várt és nagyszerű dolog (lenne). Pont az volt a problémánk eddig, hogy szinte össze voltunk kötve a Konzummal és ezt jó lett volna megtörni. Járjuk csak a saját utunkat, jó az nekünk. Nem kell nekünk esni, ha a Konzum esik, miért kéne? Nem egy cég ez. Remélhetőleg sikerül.
OPUS Global Nyrt.