Nem tudom mennyi a sok, de mindig van valamennyi. Persze van olyan, akit ebben sem lehet utolérni, mert neki ebből is mint mindenből több van és akkor is ő csinálja a legjobban.:)))
Ha utánaolvastál volna tudnád, hogy a covid-19 nem náthavírus, csak influenzához nagyon hasonló tüneteket generál. Ha egyébként náthavírus lenne, az influenza vakcinák hatékonyak lennének vele szemben, de legalábbis jó kiindulópontot szolgáltatnának a vele szemben hatékony vakcináknak/hatóanyagnak.
Ez igaz lehet, de most már mindenki "távolságtartóbb" lesz és jobban oda fog figyelni, hogy kivel és hogyan kerül 3 lépés távolságon belül. Ez részben jó, részben borzasztó, mert pl. tárgyalni sem lehet 3 lépés távolságról. Másról már nem is beszélve.....:)))
sajnos az abaj hogy összeomlás van,ebböl hogy jönnek ki az országok,szerintem sehogy ,ha a válság mo gon 7 évig tartott akkor szerintem ebböl akármeddig sem jutunk ki,ez lehet 7 év vagy sokkal több.elöször is látszik hogy a karantént fel sem oldják öszig ,de novembertöl itt az uj téli szezon ,és valszeg jön vissza mert ez egy náthavirus,és egyébként nekem már 2 éve ugyanaz a tüneteim voltak mint januárban ,tehát ez már lehet két éve is itt volt ,söt mivel 1960 ban fedezték fel ,ki tudja hányszor kaptuk el ,és a magyarok is,csak akkor az immunrendszerünk erösebb volt most meg sarabb hadd ne irjam le ,mitöl rosszabb az immunrendszere mindenkinek ,több tucat van ilye.n
mindenki maga dönt mit csinál amugy valakinek használ valakinek nem ,jo aláirom többeknek igen,én nem foglalkozom evvel,a kötelezök benn vannak, és egy plusz van nálam agyhártyára .kullancs ,hát ja ezért bolondultam meg biztosan.
teleoltogatjuk magunkat virussal ,ne már ,hányat oltsunk magunkba 20 at 30 at? tragikomédia.ja olvassák el az elsö csapást ,na arra oltsák be magukat mitsem ér az oltás arra,aki meg van jelölve
vakcinárol annyit.pl influenza,gyengitett virus,de már sok esetben akit beoltottak ,a gyengitett virus visszaalakult eredeti virushoz,na ennyit a vakcinárol és amugy meg virust fecskendezni belénk ,persze egy két vakcina biztosan sokat ér tbc,agyhártya mittudomén még,de nem halálos mi a lofasnak?
ha igaz biztos,de nem vagyok ott tehát a szememnek hiszek csak söt annak sem,ismeri rodolfot ja és ov is aszonta ne a számat nézzék hanem amit csinálok
Kisbüfik topikja