""A tőkebefektetési csalás ügyében még nyomoznakA Hun Mining Nyrt. 2012. augusztus 28.-i közleményében ugyanakkor az eljárás megszüntetésének pontos okát nem jelölte meg.A Büntető Törvénykönyvbe ütköző tőkebefektetési csalás bűncselekmény gyanúja miatt a Hun Mining Nyrt. alaptőke-emelése kapcsán indult nyomozás a PSZÁF tudomása szerint továbbra is folyamatban van. Ennek az eljárásnak a kimenetele független a piacfelügyeleti eljárás megszüntetésétől."
""1.Nem lesz Kp-s tőkeemelés ."Gondolom hali illetékes hogy cáfolja a céget: "A
SET
GROUP
Nyrt.
igazgatósága
a
jövő
évben
további
tőkeemeléseket
tervez a
Társaság
likviditásának
biztosítása,
valamint
az
új
tevékenység
megkezdése
érdekében. "https://bet.hu/newkibdata/124564556/BEFEKTET_I_INFORM_CI_S_CSOMAG.pdf
Hali üzeni Neked a következőt: 1.Nem lesz Kp-s tőkeemelés . 2.Mnb- nek csak bejelenteniük kell. 3.Zárt körű tőkeemelésnél a jogszabály szerint nem kell ajánlatot tenniük... 4. a többi titok:)
Nekem a z 5-ös könyv mindkét oldala üres volt a petin. Vagy az elkülönítettsége miatt nem mutatja? Teszek egy próbát est-el is és holnap megnézem, mi az ábra. Okosságot tudnál mondani? Köszönöm!
Jó srác vagy! Legalább is több topicban is olvastam Tőled véleményt. Azt hittem eddig a fórumon segítséget is lehet kérni. Te se küldenéd. No problem! Így jártam. De azért olvashatom a topicot ugye? Részemről nincs bántódás, keress sokat, sok sikert.
Köszi Hali! Nincs semmi gond, csak mivel gondolkodás nélkül küldted többeknek tettem egy próbát. Mindazonáltal csodálkoztam is, hogy egy feltehetően bizalmasan hozzád került dokot szétszórtad. Nem voltál rábeszélő sem, egyébiránt veszélyesnek tartom a két elkülönítettet. Csak kíváncsi voltam, hogy születnek a jó beszállók. Tegnap tettembe a globális szűrőn a grafikával együtt az 5-ös könyvet is tartalmazó kereskedési felületet. a kereskedés ellenére viszont üres volt a könyv mindkét oldala. A grafikonon pedig a mozgás látható volt. Ez hogyan lehetséges? Vagy kbc-nél a könyv nem mutatja? Köszi!
SET Nyrt