Én még arra gondolok hogy egyre többen felismerik azt amit én már egy éve felismertem, Hogy nincs kockázat politikailag.. Nem Ner részvény NEM KELL félni hogy át fogják világítani… És ahogy megnézem Magyar Péter hozzáállását ez óriási érték a magyar tőzsdén most ez a részvény./
Valóban néha nem racionális a tőzsde, Ezt én is tapasztaltam… Viszont csak rövid és középtávon… Hosszútávon a jó cégek el fogják érni a megérdemelt helyüket… sajnos ki kell ülni ki kell várni igen…
Valójában annyi történt, hogy a részvény törte a január óta tartó csökkenő trendet. Egy hét múlva rekord jelentés ismét az előzetes számok ismeretében. Hajrá.
Szerintem a cég meglesz ezeknél a lakások nélkül is.. Nem az otthon start dobta meg a nyereséget.. Nem tartanám nagy negatív információnak.. Csekély hatása van
Ilyenek az emberek nem kell nekik olcsó majd megveszi drágábban☺️☺️ Halkan megjegyzem még most is nagyon nagyon nagyon olcsó… 1700-nál már nem fogom ezt mondani valaki akkor találja ki hogy majd vesz
Dugig? Bocs, de ez legfeljebb egy fél Budapesti panel lakás ára. A tőzsdén ne vicceljünk már azzal, hogy ez tétel, ugye nem!? A legnagyobb gond itt az, hogy teljes érdektelenség van ami egy ilyen jó cégnél több, mint meglepő. De hát ez a BÉT, min csodálkozunk.
DUNAHOUSE részvény