A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Köszönjük! Ne a mínuszokkal foglalkozz. Ezek szerint továbbra is a biztosítás és logisztika párhuzamosan megy. Nem értem hogyan akarnak erre komoly keresletet, mert akit az egyik érdekel, az a másikkal nem tud mit kezdeni. Ebben nincs változás.
A Waberer's név az nem az övék, de a mosolygós napocska meg az Optimum Solution igen, szóval ha tényleg annyira a szívükhöz nőtt, akkor maradhat. W☀️Optimum Solution, egy reklámkampány arról, hogy a W mennyi mindent szimbolizál (wilág, wagyon, wágyak) és le van tudva, mindenki továbbra is első ránézésre fel fogja ismerni a kamionjaikat, valós személyekkel való bármilyen egybeesés pedig csupán a véletlen műve.
Az általatok már betett, témában íródott cikkek összefoglalták már az elhangzottak lényegét, én ezekkel az infókkal tartanám még fontosnak kiegészíteni őket:Akvizíció: -Pénzügyi és környezeti feltételek is adottak hozzá -Logisztikában kisebb szerb cégek megvételén gondolkodnak, nekik most a balkán nagyon vonzó, a Nis tranzakció sikerén ők is sokat nyernének. -Két nagyobb német logisztikai cég is bedőlés szélén áll, ami teljesen felforgathatja a régiós piacot, nyilván ha eladóak lesznek lesz irántuk is érdeklődés -Biztosítás piacon is akvi után néznek mind belföldön mind külföldön. Előbbit emelték ki, szerintük itthon túl sok a piaci szereplő, emiatt itt több esély van arra, hogy mások eladásra kínáljanak alkuszokat (Keszthelyi Hungarikuma?) Kazah vasút: Jelenleg óriási átalakulásokat várnak az európai autóiparban, főleg kínai terjeszkedést. Ez jelentősen felpörgetheti a kínából érkező áruforgalmat. Tengeri szállítás elég drága, ezért egészítenék ezt ki vasúttal (aminek most a háború betett) és légi úton. Ferihegyen zajlik Európa második legnagyobb repülőtéri áruforgalma, ebben is sok a kiaknázatlan lehetőség Tiborcz: -Erste kérdésére határozottan cáfolták, hogy bármilyen beleszólást is gyakorol a cég működésére -Az is lekerülhet a napirendről, hogy leválasszák a cégről a biztosítási üzletágat -Nem tartják valószínűnek, hogy a Magyar Posta szerződéseket bontana a Posta biztosítóval Rebranding: Nagyon szívükhöz nőtt a mosolygós napocska, viszont ez a cég már nem olyan mint régen. Ezért váltanak új arculatra és holding struktúrára, jogi okokból őszre várható az átalakulás. Lengyel szegmens felzárkózott a többihez, vidéki akkumulátor és autógyárakban is nagy lehetőségeket látnak. EBIT előrejelzésük inkább konzervatív, mások 60 millió eur felettit várnak, szerintük viszont az elemzői célárak is túl konzervatívak
Nekem csak a fuvarozási teljes piacra van rálátásom... A tényleges helyzetre és nem arra a csinnadrattára mellyel meg akarják győzni a kisbüfiket, hogy ide fektessenek be. Például: Gondolom, nem találkoztál indiai, filippino sofőrrel, pedig igen sok múlt rajtuk az elmúlt időszakban, hogy a cégnek így ment. Én láttam bérpapírjukat is, hogy mennyit kaptak egy hónapra, s hogy éltek. Gondolom erről nem számoltak be a csudijó napon, pedig neked, nekem és a cégnek ténylegesen ebből van profi... Lehet dobálózni adatokkal amit a könyvelés, jelentés kihoz, de mint tudjuk ez legtöbbször inkább utasítási irány mint 100%-os működés ismeret... Aki belülről is ismeri a befektetésre kívánt céget az tud jól dönteni és nem esik pofára, hogy 5700-ről 4500-re megy az árfolyam miközben 7000-es célárakról van szó... Persze lehet megmagyarázni, de csak az hiszi el aki nem ismeri a tényleges működést vagy még soha nem ült fuvarozásban...UFF.
"Hozzátették azt is, hogy az állami megrendelések aránya nagyjából 1 százalékát adja a forgalomnak, 99 százalékban multinacionális vagy regionális cégektől kapnak megrendeléseket."
Törölt felhasználó2026. 05. 15. 16:06
De egyébként szomorú, hogy így áll és szórják. Ez van...
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link