Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nagyon nagy butaság. Egy háború esetén sok ember, sok épület stb. pusztul el. Recesszió jöhet. Ez közel nincs arányban azzal, hogy a fegyvergyártól több adót tudok beszedni.
Én nem hiszem. Persze dobáljuk egymásra a bombákat, milliók halnak meg, csak hogy a fegyvergyártók jól járjanak? Te inkább ALANFED-nek ad elő ezt, ő vevő lesz erre.
Mindenki manipulál, manipulál a gyereked, a szüleid, a barátod a politikai pártok, az eszmék, a hatalmon lévő gazdasági egységek. Ez van, csak egy dolgot nehéz eldönteni, a manipuláció javadat szolgálja vagy pont ellenkezőleg. Amikor azt mondod a gyerekednek egye meg a salátákat, az is manipuláció.
Hidd el ezek nem egymás ellenségei. Ez a manipuláció az egészben hogy az emberek azt hiszik hogy ellenségek a nagyhatalmak. Ez pusztán manipuláció,hogy eljátsszák a konfliktusokat...
Rendben, de ez sem egy homogén központi irányítású "ők", ami egy irányba manipulál. Van sok érdekcsoport, amik a saját érdekeik szerint cselekszenek, manipulálnak és ezek összessége adja a világot. Ezek adott esetben egymás ellen is dolgozhatnak. Mint most az oroszok vs USA.
Szerintem sem lesz kötelező COVID oltás Magyarországon. 1. Jönnek a választások, nagyon nehéz ezt politikailag átverni. 2. Súlyos járvány lecsengőben egyelőre, tehát már felesleges is lenne. Viszont, ha megjelenik egy erős mutáns, ami fertőző és komoly halálozást okoz, akkor szerintem bevezetik a kötelező oltást, mert már csak az a fegyver marad ellene.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!