Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hat igen. Mondtam en is nekik. Kis papirok le topikban vegig ott van, itt a vege fele mar Enszoltam topik gazdanak is sok volt az eses, mert mar kitorolgette a lefele varakozasomat a topik vegen. Kicsikben mki beragadt, szep remenykedesek vannak azokban
Jaja. Aki viszont nem csak felfelé lát és gondolkozik és egy kispapír topicba téved az egyből 1 es lesz. Nekem a rekord 1 hsz-re 47 minusz Opus topicba 😀 Babosko egyből kitiltott mikor kifejtettem 650él, hogy simán le mehet 400ra hiába kapta Lölö 611-en a rv-ket. Etették a népet, hogy a 611 giga támasz és az sose fog elesni. Most meg a 400 is egy álom ár... 😀
Pontos számokat nem tudok, hogy hány hsz kell egy szintlépéshez, de nálam 2 év után lett 2-es a tapasztalat. 57k és 8k hsz arányaiban hatalmas különbség a 4-3 as tapasztalathoz képest. Láttam olyant is aki szintén 2007 es reg-el 1-2k hsz-el 5 ös tapasztalati szinten van. Szerintem nem releváns mutatószám a tapasztalati, népszerűségi szint és nem mutatja meg a nick mögötti ember tapasztalatát, vagy tudását.
Az Elliott alapján az év elején lehetett számítani a hatalmas zuhanásra, v legkésőbb februárban, esetleg március elején, több éves távon mit mutatott Elliott?
Én sem szoktam átvinni, de mivel 870 körüliről volt, gondoltam bekockáztatom. Végül is visszament -0.8 ra az snp. Meglátjuk mi lesz hétfőn reggel, mindenesetre a DAX hati közel +1%-ban van. Talán valami marad belőle.
Durvan feljottek nullaba. En sem banom ha megyunk fel tovabb. Elvegre felfele vartuk 34500felett naposon. Ettol a delutan -4%usara durva volt a 34880on tepo hatis.. Az nem volt normalis.
Nézd a jó oldalát: ha felfelé fogunk tovább menni, akkor legalább elkezdhetünk végre újra trendelni, nem kell tovább az irányt sakkoznunk, merre az arra.
Egyrészt, én a BUX-ról beszéltem, mert a BUX topikban vagyunk. Másrészt, használjuk már a józan paraszti eszünket. Már hogy lenne 24 százalék a robinhoodosoknál? . TINA. Ennyi.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!