Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
aktivitás a beírásaid számától függ, a tapasztalat a Nick regisztrációs időpontjától számított időtávtól. A Népszerűség meg sajnos attól mennyire beszéled felfelé a kispapírokat :) amúgy a kapott like/dislike-ok arányától.
A mínusz helyett szívesen megnézném a szavazó chartos véleményét a jövőről (kevesen teszünk fel ilyet), az hasznosabb lenne a többiek számára is. A szavazás viszont a piac szempontjából nem oszt, nem szoroz. Persze, ha valakinek ettől nyugszik meg a lelke, hát legyen! :)))
Hát, ha úgy vesszük, összejöhetett a kívánságom: http://keptarhely.eu/view.php?file=20200904v00tnxnol.jpeg Ha valószínűsített Elliott szerint halad - hétfőn, amikor nem ijeszt meg senkit sem Amerika - akár gapes nyitást és gyors emelkedést kellene látnunk. Záró alapján most kicsit bánom, hogy dobtam, de jobb a béke és mindenesetre kíváncsian várom a jövő heti folytatást.
Vegig 10090es Otp indi, 7180as ricsi, 1680koruli mol indi volt. Ez oda vitte volna, de utolso pillanatban vmi felrantotta, telorol nem lattam egyuttesen. Van amikor tekergetik az indikativokat
Ha igaz a piac 24 % -a Robin Hoodosok kezében van - kezük amennyiben megremeg akkor nem mostanában lesz itt emelkedés + korrekcijóm,helyett inkább erekcijó.
A végét még szépen lekötik. Mondjuk nekem így jó volt 820-580. Ezzel kész a hét. 10db hagytam még 530on hátha záróba visszaveszik. Jó pihit mindenkinek, jó hét volt.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!