Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
kiderült ,bocs a randomnál volt a hiba tegnap 18 után a kliring miatt ma visszarakták de én csak a saját számlámat látom pl tegnap 10 konti 370000- 430000 volt
Hát érdekes lehet a mai reggel. Mire kereskedjünk, a tegnapi nagy zuhira, ami egyébként az azelőtti nap korrekciója is lehet. Vagy a mai hatidős emelkedésre, ami a tegnapi nap zuhinak a korrekciója is lehet. Nem egyszerű, de tegnap mi úgy zártunk be, hogy a SNP még pluszba volt. Vagyis hozzájuk képest legalább 1-1.5% pluszba vagyunk. És hát tegnap túl nagyot mentünk. Én el tudom képzelni hogy ma európa nagy része 0 körül csángál, amcsik 1% pluszba, mi meg egy 1-2,5%-os mínuszba leszünk. Ha korrelációt nézzük ez a reális. Vagy egy 400-800 pontos esés van a mai napba. De hát ez tőzsde bármi lehet, de az utóbbi napokba ezek a számításaim bejöttek.
a klíring miatt lehet a letét emelés ez nem jó hír, 2 perc alatt 400 pont 16-16.02 megint a bennfentes mutyi, majd még 260 pont a semmire, így már a hati 1460 pont emelkedésénél ezt megcsinálni +660 pont mega mutyi a g7 meg a a fed is 1 órával korábban cáfolták hogy bármit lépnének a bennfenteseknek meg már szóltak ezért nem adták be a buxot sem megérne egy sec vizsgálatot csak akkor a fed elnököt kellene lecsukni
Nekem sincs otletem meg mara, de en mindig a pillanatnak elek. Majd meglatom. Tegnap felfuggesztettek hatit 1850pont elmozdulas miatt. Az is pillanat volt, hogy beugrottam a 40k eledot megvenni 43240en a felfuggesztesben, meg is kaptam masodikkent vki egy pillanattal kapott belole 7et, maradek 33nalam landolt, aztan par masodperccel kesobb mar 43400on dobtam, na ilyen pillanatokat nem tudok elore. Figyelek egesz nap, es lecsapok, ha van vmi, mint a kobra :)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!