Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nagyon jók a beírásaid:-) Jó hogy itt vagy, de komolyan. Olyan vagy mint egy bölcs a törzsben :-) Egyébként én is nagyon hasonlóan látom. Most már longveszély is megvan. Ha valaki nézi a hétvégi határidős kereskedést, mert már ilyen is van. Akkor ott az látni, hogy az történt, a pénteken a végére jól felhúzták az indexeket, majd bezárt és még tovább húzták. De mára megváltozott az irány, már visszaadta az emelkedést. De úgy gondolom az esést nem jól fogtuk meg hathorral. Kicsiket nyertünk, pedig ott volt a nagy nyerő. Én kiszámoltam, kb. 1/5-ét vagy 1/4-ét fogtam meg, mint amit lehetett volna. Ez van. Te írtad hogy nem érdemes most ki be lépkedni, lehet hajtani a nagy nyerőre most. Jó tanulság nekem is. Viszont ami most jön, na ekkor már lehet jobb lesz a nyerő lehetőségünk, én inkább egy csapkodós időszakra készülök.
Portfóliót kezelsz, mások megbízása alapján szabad kezet kaptál az OTT1 piacán, talán shortolod a papírt? Bejelentés mért nincs az 5% miatt, játszunk már nyílt lapokkal, a helyedben bejelentéseket tennék idővel h kivezetem a céget a tőzsdéről ahogy Elon Musk mondta, aztán irány északnak!
Titok nincs ! Elég nagy a piac elférünk benne( akár 500 kontikkal is;) Elképzelés van-volt, újratervezés meg folyamatos!!!! És most kell is! Az elképzelés az volt, hogy reálgazdasági okok miatt jön egy korrekció( Kína...) buxot levártam 43k-ra írtam is, bad scenarioban 40K : az is meglett Formája az esesnek(szakadás) kicsit engem is meglepett: csütörtök este “ biztos “ voltam benne, hogy az s&p 500 korrigál fel 100 pontot, lett kb 90, DE aztán esett 140 körül. Emiatt a bux gappel esett 1000 valamennyit, na ezt nem kalkuláltam pl. Most az utolsó 20 percben pénteken plusszba húzták , emiatt lehet gap fel is, meg lehet újabb eladási hullám is, mert a hétvégén sokan felébredhetnek.... azért 42000-42600 környéke meglehetne egy felkörben., aztán megint le: mondjuk 40200 alá vagy sem talán 39500 környéke elég lehetne, de mostantól a long is életveszély! És lehet akár 33k is később: én nem arra készülök most: inkább longkeresés Richter sztem 6200 ok! Mol 2500 ok, otp 13250 ok, mtel 400 ok. Célár lehetne 49000 is akár, a nemzetközi helyzet most nem támogató, de minden gyorsan változik: pl kijöttek a kínai rossz adatok: what a surprise: elemzők nem vártak ekkora visszaesést.......miért mit vártak???? Gyakran ilyenkor indul meg a részvénykiszívása a kicsikből, akik ilyenkor eldobnak mindent, mert pániküzemmódba kapcsolnak. Legyél rugalmas, de legyen célárad!
Bux forum! Nem bux komponensekkel itt nem foglalkozom! Őszinte érdeklődésedre tekintettel: ennél jobb érzést :)) És majd egyszer próbálj meg egy kispapírból( akár bux komponensből) venni több százmilliót, aztán jókor eladni: ( feléneklés nélkül!!!) nem működik másképp kell csinálni De Te ezt nagyon jól tudod! Kicsit másképp kereskedünk......én az etikus befektetések híve vagyok és maradok is!
Aki komolyan csinalja nagyobban, az millakat keres naponta most hatin. Vannak ilyenek. Itt is bejelentkeznek. En mindig kisebb celokat tuzok ki, de tarthatoan. Azaz mertekkel
Ilyenkor pánikban higgadtnak kell lenni és venni érdemes mélypontokon, OTT-t vettem 169-en, igaz nagyon keveset, a 48-on vett csomagot tartom. Ami lényeges, hatalmasat tévedtem, elnézést kérek SPQR-től, nem kell saját részvényt venni, az új részvényeket aukciós megbízásban kéne forgalomba hozni tehát ajánlati könyvből, ezt néhány Random Capital szakemberrel már átbeszéltük hónapokkal ezelőtt, amit a cég tenni tud a részvényesi érték maximalizálása érdekében: pályázati és állami támogatási forrásokból fejleszteni, tehát fundamentumok erősítése, profitabilitás javítása, emellett tőkepiaci oldalról közel hozni a céget az emberekhez, ismerjék meg, ehhez kellenek YouTube videók és minőségi prezentációk amelyeket közzétesznek, egyszóval még több információ, amely az egész befektetői társadalom számára hozzáférhető.
Kiszamoltam, hogy napi 15kontis atlagnal nem volt bent penzem hatiban. Most ebben a veresben. 1-2-5-10-20-30kontik voltak kb. Egyszer volt talan 100, es 55konti korul ketto. Ezzel napi 100-150ezrek kijonnek. 40ezer alatt hati fedezet/konti. 15*40k=600k, de joval kevesebb. Tehat napi 15konti atlaggal, azaz 600ezer forinttal jon 20% kb. Igy tud naponta 20%ot keresni hatival 1millio alatti befekteto
Grat ezért a teljesítményért.. Közben bringázol, kirándulsz, főzöl és időnként tradelsz egy gyorsat.. persze telorol figyelve a chártot. Es kb 99 % a teljesítményed.. Mi lenne ha komolyan csinálnád????
SPQR, milyen szempontok alapján hozol döntést pozi nyitás előtt, főleg alakzatok, japán gyertyák, hírekre is szoktál kereskedni? Emlékszem anno a KBC-nél tartottál előadást 2014-ben, elég érdekes volt.
Az befektetés, stabil kezekben vannak a részvények, azoknak nincs árfolyama, iSRV részvényei ki vannak vezetve a tőzsdéről, ahogy Bojár GSPark részvényei is ki vannak vezetve, vagyis felőle ki lehetne vezetni ezt mondta a közgyűlésen, a pánikoló befektetők részvényei 170-t érnek, a stabilak nem adják el bagóért, az árfolyam tehát ne érdekeljen, arról a valódi befektetők nem tehetnek, néhány buta miatt tart itt az árfolyam. MTel-ről Bence Balázs jó videót tett közzé, érdekellentét van, bár ezt eddig is tudtuk,cki kéne vezetni a tőzsdéről akkor legalább lenne benne mozgás.
Tudom, pont ezert nem teszem :) En is tudok ezres konti szamot adni, de 100at sem adok. Nyugodtan tradelek szepen. Nem mindenaron. A shortokhoz gratulalok. Azt mond el tobb szaz milliot milyen visszaengedni OTT1ban? Nekem ez is durva
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!