Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Csak melett a -2500 pont... kár a mély nyitóért, mondjuk utána beléphettem volna, csak hát... sok égett el tavaly, erős a pszichológiai gát bennem. Na, majd jövő héten!
Rövidesen jön a korrekció, de az csak az első eső hullám korrekciója lesz, nem új ath. Örüljünk, ha csak a 2007-8-as válság utáni emelkedést korrigálja most, nem nagyobbat... Szerintem.
"miközben a hatása elhanyagolható" Az 1 % halálozási arány valóban elhanyagolható, de ha 2 hónapra leáll a fél világ minden gyára, az mit eredményez a jelenlegi 10%-os éves profitnál? Szerintem nagyon nem elhanyagolható a várható hatás, az esetleges pánik/zavargások beláthatatlan következményeiről nem is beszélve. (Az pedig lényegtelen, hogy van-e ok a pánikra, illetve az jogos-e, ha egyszer pánik van.)
Tul van reagálva, a sok kicsi a média miatt dobáljaa papirokat, miközben a hatása elhanyagolható. Bár a piacok tul vannak huzva, így lehet katalizátor...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!