Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Abszolut futira mentek. Pont akkor adott 5perces gyertya fordulot. Este kiesi magat USA, napkozben meg probaljak feltamasztani. Nekunk a beszakado nyito jut, jo nagy kamat minusz es abbol a futi feltamasztas, amire azonnal ugranak a robotok/spekak. Utana ujra lefordul futi, bux ujra beszakad.
Na ez az, ezért érzek itt egy kis zavart Miért tartják ennyire a buxot de főleg az otpt? Elhiszem hogy jó lesz a gyors de az már a múlt. A mai nap akár 40k-ig is eshetnenk de van egy olyan érzésem hogy nem fogunk. Tegnap is ahogy 42 felett egy kicsivel kb 600 ftnyit rántottak rajta fél óra alatt. Miközben mindenki szakadt, a bankok meg főleg. Nagy itt a mutyisztán, sunnyogunk De ha majd megtalálnak a nagy eladók akkor esnenk igazán De az sztem nem ma lesz
Ok. Koszi.tenyleg orommel latunk barmi hasznosat, ha adodik :) Elliott virus hirben nem biztos pontosan mukodik, arra hagyatkozni meresz. Tampontnak jo.
Persze hogy nem tudtam előre, én is 44500 körülre vártam volna vissza, bár még mindig nem mondom hogy nem lesz. Sérült hetesen is a bull, de még bőven el tudok képzelni egy komolyabb korrekciót 38 körülig (ha mély 33 )de a bika szerintem nem múlt még ki, sem itt sem odaát. Majd rajzolgatok is de egy nagy 4. hullámban vagyunk, és sokakat meg fog lepni az 5. új ath -kkal
Ha neked egyertelmu, nyugodtan beirhatod, megkoszonjuk. En is szivesen megnzem maskor szivesen elore a kottat. Neked nem lesz rosszabb ha kozze teszed elore, nem utana
Sziasztok! Tegnap volt itt aki csodálkozott hogy pont 38 % volt a visszalökés. Nem csodálkozni kell hanem azonosítani hogy akkot az a 4. hullám. Onnantól jön egy kb 1. méretű lefelé és majd onna a klasszikus II vissza. Bocs régen szóltam bele bármibe, csak furcsa volt látni hogy nem mindenki érti mi történik.
Egy jo tavaszi idoben rendezunk egy jo pikniket a Naplasnal hatisok, ha lesz hozza kedvetek es megismerjuk egymast. Ott a to korul lehet egyet kocogni, bringazi, setalni piknik elott kotetlenul, kifekszunk napozni, pihizni, sutogetunk, ha lehet eppen tuzvedelmi szempontbol..
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!