Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Dax futin van egy 4órás doji. Ezt a szintet érdemes figyelni 11450nél, mert innen lehetne estig egy pattincs, nyakvonal és H4doji alapján ránézésre. Stop H4 alatt
nem is figyelgetem amióta volt 2800 forint...meg aprózódás... egy biztos..amíg Viktor lesz a miniszterelnök addig jó lesz az árfolyam...ha netán veszít a Fidesz - remélem hogy még 20 évig ők maradnak - akkor limites esések jönnek.
Tegnap voltam Erste Trader előadáson, elindították a tőzsde versenyt Erste Trader Go-val. Saxos a felület, de van benne alakzat felismerős rendszer. majd átnézem.
Ezt a kérdést nem értem? Itt a BudaCashes elbukott pénzeket kellett visszatalicskázni. 6-30közötti papírokat bárki szívesen adna itt 2200nál is, nemhogy 3500nál. 50Ftig megéri nekik
Nem tudom hogy freudi elszólás e vagy véletlen jött így ki, de jót nevettem az el ml-en :) (sajnos tényleg erről van szó)egyetértek veletek, engem is taszítanak ezek az oligarhapapírok meg úgy általában a kispapírok. Volt mivel megégettem magam régen, volt ami sokat hozott. Túl kiszámíthatlatlanok...forgalom is nagyon váltakozó. Munka mellett nem tudok úgy figyelni ezekre hogy időbe le tudjam reagálni.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!