Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
na ja, pont ez az, a német friss adatok szerint igen közel állnak a recessziohoz, az autoipar igen nagy botläs elött áll, szinte mérget veszek rá, idén meglesznek az elsö recessziós számok EU-ban, USA-ban is 1%-ra eshet a növekedési ütem
dehogy 4%....és milyen nem teljesítö hitelaräny mellett? Azért az nagyon nem mindegy, hogy még most is 5% körül van a rossz hitelek aránya, nyugaton pedig 1%. Nyugaton is van 2% marzs. Ott a bankközi kamat valoban közel van a nullához és 3% alatt nem nagyon adnak fix kamatozásu hitelt.... Itthon hiäba 0,9% mnb kamatláb, a bankközi 1,5% vagy felette van, a bankok forrás költsége min 1,5-2%, és a jó adósok fizetnek 4-5%-ot....de egye fene, legyen 4% a marzs. Amiböl a nem teljesitök miatt marad a teljes ügyfél ällományra legfeljebb 3. És ez az arany idökben....majd meg lehet nézni a legkisebb válságban.
én pedig azt lätom, ami buxnäl gyakori: pár napig szétválik a nemzetközi trendektöl, aztän egy -2%-os napon behozza egyszerre az egy hetet. Ezt värom legkésöbb pénteken. Föleg ha US zäräs igy marad vagy lejjebb is lesz
Míg bringáztam zaródtak a longok. A pihenőnél kicsit aggódtam, hogy nem megy el addig, ahol állok, de mire hazaértem elment mind. Holnap új nap, új remény.
Én is vettem ott shortot (520), én is annak láttam, de aztán gyorsan eldobtam, és átálltam a long oldalra. Ahhoz képest hogy emelkedtünk, délelőtt írtam hogy 41 ezert- látom magam előtt túl hamar eldobtam a longokat. Pszihésen nem hiszek az emelkedésbe itt már, de ahogy írtam, ez itt már nem a realitásról szól, hanem a szívatásról.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!