Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Most látom csak.... Tegnap volt kereskedés USA -ban ? ezek elmebetegek..és estek 65 pontot az SP -ben ? D:DD DE ma i megy a kereskedés..ezek állatok... Karácsonykor is dolgoznak..ezek tök állatok... Én amúgy munkamániás vagyok, de ezek az amcsik elmebetegek. Néztem a Tortakirályt, Buddy Valastro -t, Kinyitottak 25.én, egész nap keményen ment a sütés, és rendelések kiszolgálása... meg kinyitottak 26 .án is.. délig !! MI 23 -án lenyomtuk az összes nagy rendelést, vasárnap, hétfőn, szenteste voltunk még délig.. Rabszolgatörvényt szerintem kiröhögik az Usákok :DD
Az igaz, de ez csak azért van hogy legyen mit nézni. Ez csak ma éjfélkor indul el. Amit itt látsz az semmit nem ér, 12.27 én 00:01 kor akár 2-300 pontot is arrébb ugorhat. Ha már nagyon izgul valaki akkor lehet nézni, de egyébként semmi értelme.
Dax futi tovabbra is 10.270-10.279 korul. Amugy nikkei mar 0.9%plusz. most fogja kipihenni az esest a piac, mire kinyitunk mi is. De azert dax meg nyito res lesz le.
Direkt fent maradtam az éjféli határidős nyitásra, ezek még nyomtak egy kövér zakót negyed egykor... Megáll az ész, pedig a pénteken nyitott longok olyan mélyen nyitottnak tűntek. Ehhez képest....
persze ez is meg inkabb elvi sik, mert a valosagban ezen is van meg csavar hagymaban van meg hagyma (lehet hamozni a retegeket rendesen, hogy feltaruljon a valosag)
birodalomvaltaskor nincs landolgatas se soft, se hard okolszabalykent a levaltott birodalom "visszazuhan" nemzeti keretei koze zuhan, mert birodalomkent viselkedik, de mar nem az eroforras hijan pedig pofaraeses a vege lasd majd BREXIT es hamarosan USA is
soft landing lehetett volna pl egy értelmes elnökkel (fiskális szigorítás és hitel konszolidálás...helyette totál inverz történt) https://en.wikipedia.org/wiki/Soft_landing_(economics)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!