Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Megy ez még lefele jócskán :-)) DAX is törte a támaszt még 12.650 -en... csúnya lesz ez... az én short pakkom meg egyre jobban áll..ma is vettem még hozzá... már csak azt kell majd figyelni hogy mikor kell zárni.
Okes. Ezeket varjuk. Jo szemed van neked is a piachoz, szivesen nezem elore mit varsz. Mai tamaszat torte dax. Most mar menjen le minden a beka segge ala, ha vegre elindult. Nekem a super ciklus 5os fel kihagyhato.
Otp 20%esesben csucstol. Tessek mondani! 20%eses utan bear piac van?! Tobb eves emelkedo trendvo ala bukfencezve? 200napos ala? Talan MA crossok is vannak mar.
Végre csak megadta magát a 78-84-es fibonál ..lefelé most a 61-es fibot elhagytuk, Döntésre várok merre lépjek mint anno felfelé http://www.kepfeltolto.eu/image/iNGM3
Legyen neked igazad, full tőkével long oldalon állok különböző papírokban és áttétekkel... Szerencsére nem sürgős egyik pozi zárása sem, pár hete malacom volt (sőt, mondhatni 200 kilós mangalicát fogtam) egy RWE papírral, bár nagyon ronda lenne az összes hasznot eltapsolni.
USA akár felfelé is mehet, összeomló EU mellett. A stabilizálódó amcsi piacok még nem feltétlen mentik az örökké hisztiző dél-európát. Viszont ez nekünk sovány vigasz.
ö csak egy pénzügyi válságot szeretne!!! na ja, az öreg shortosnak már minden nap ajándék, a bakancslista meg még teli van válságálmokkal de más egy jó eröben lévö bikát bicskával megsebesíteni, mint egy vérzöt puskával lelöni
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!