Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Jaj tudom hol a bibi. valószinüleg nem olvastad el az összes hozzászólást. Ezt arra írtam, hogy mikor elsőre el érte a 450-et akkor még egy visszatesztet vártam ami 400-ig kellet volna vissza esnie, de ez el maradt, ezért gondoltam, hogy akkor meg kezdte a menetelését. De jött a vissza teszt csak lassabban.
Jaja addig fogom tartani a mostani pozim, mert nem számítok komolyabb korrekcióra amit érdemes lenne meg játszani. A Buxot 36100-200ra várom és onnan long, Molt meg 2600-ra és onnan long.
En kerek elnezest...mert erre gondoltam: Nem tudom, nem vagyok a gép előtt sajna, de ha ma nem is, holnap már be tölti mert komoly visszaesés nem lesz otiba 12400 ig.
Eltünt megint,kapják be........újra írom>.Activtradesnél vagyunk, csak indexekre kötöttem szerződést. Mi DAX hatis indexel kereskedünk, erre biztos nincs swap, (volt már 2 hónapig nyitott pozim náluk) Anno FXCM nél is próbálkoztam ezzel hogy beleülök poziba de brutál pénzt hagytam ott rollover gyanánt. ...Activnál a spread 0,5-1 között van békeidőben. Más költség nincs.
“Még ha átviszem akár 1 hétig vagy hónapig akkor sincs swap.” Hol tudsz swap nelkul kereskedni, melyik brokinal vagy? Nekem mindig van, es a thinkmarketsnel vagyok.
Hát ez most nem tradelős pakk volt hanem hosszú távú befektetés... nincs holnapi cél ár csak 12200-400 körüli el adás. ott sejtek komolyabb korrekciót.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!