Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Kutya és gazdája a magyarázat. Két év alatt több mint duplázott a Bux index. Azaz nulla kamat szint mellett 50%ot hozott éves szinten, és akkor tőke áttétről nem is beszéltünk
Bux órás BBközépben elakadt. Érdemes fibot húzni a mai emelkedésre, és az alapján dönteni majd. Előző aljat letörve mehet le. Fibo korrekcióról fordulva, mai tető kivéve fel, mehet fentebb
Hasonlóan látom én, is, egyszerűen nem értem miért ez a nagy szakadás nálunk, semmi nem indokolja. De mivel tudom a tőzsde már csak ilyen, indok nélkül esik, vagy emelkedik (Ezzel lehet sok pénzt összehozni a nagyoknak), ezért most pont ellene kell fogadni a csordahatásnak, várom a lehetőséget én is a vételre, most egyenlőre semmim sincs.
Látom Egon megtalálta a tegnap felvázolt lefele Elliottom mai elemzésében. Nála 36300 az alja. Nálam kb itt vége volt, ahogy írtam tegnap 36.600as támaszon. Lassan chartot nyitok és megnézem mi van vele
Ááá, sajna tegnap este shortban voltam, ezért záróban arra koncentráltam, hogy jól adjam el, közben venni is kellett volna hatit, ezt elb*sztam, meg gondolom sokan köztünk. Ma 800, 820-on vettem, de 900 - 950 közt kiszórtam.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!