Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Amit én látok az az, hogy esni már nem igazán akarnak. Ellenben Usd szerintem erősödésre áll, talán. Még a végén megveszik ezt is. Nasdaq ma érintette a 200MA-t
nekem is kezd elegem leni belőle hogy minden esést meg akarnak venni 15 perc alatt. ...mintha a legnagyobb problémák meg tudnának maguktól oldódni 15 perc alatt...
Hát ez szomorú, hogy nemigen lesz idén profit a tőkepiacon, én a most vett házzal kompenzálom a szokásos éves hozam elvárásom. Már egy hónapon belül kb 10millával drágábban el tudnám adni a házat. meglátjuk mi lesz, mert azért Zuglóban egy házat nem szívesen engedek el a portfolióból ilyen piaci környezet mellett, csak ingatlanforgatások miatt kéne eladni, meg berealizálni a hasznot benne. Egyébként elférne évekig
Jó lett volna előbb látni. Jól elqrta a reggelem, hogy nem ment a Random mobilbrokerem.. nem akartam már vonat után szaladni. Erre ott a nagy zakó. Hozzáteszem én csak jobb váll aljáig vártam volna kb az esést.. bár poziból franc tudja mi lett volna, de eddig le biztos nem tartottam volna..
Ez a német elemző egyik nap megnézte megint naposon is...ha dúrvul az esés DAX -ban 8750 pont jött ki neki végcélnak :-) persze a 11.400 az erős támasz lesz első körben...
Német srác mára megint milyen jól eltalálta a mozgásokat : videóelemzés : https://money-monkeys.de/morgenanalyse-video-zum-mittwoch-den-04-04-2018/ Nyitás 12.000 -ről...onnan megy lefele - kipipálva lemegyünk 11.830 -ig - (,kicsit még lejjebb is jött 11.790 -ig ) - kipipálva onnan felfelé megyünk 11.910 -ig - (11.890 -ig jött most fel és 5 percesen készülünk lefordulni - kipipálva ? mai célzóna : 11.690 - majd meglátjuk nézzétek meg...jó ilyen videókat nézegetni..
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!