Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Kezdődnek a szűk esztendők. Sp nem ússza meg a 2500-et még a héten. Daxlin is csak 11600-ot kell elérni, aztán a stoppok viszik le az árfolyamot első körben 11000-ig. Büfik vesztésre vannak ítélve a pénzpiacokon: Betét, kötvény, részvény. Az év madara a Kakukk lesz.
Ez a kínai hír rendesen odacsapott a piacoknak. Ebből ma már nem lesz felállás szerintem. Holnap meg folytatódhat. Bux meg mint tudjuk önálló, de eleve le kellett jönnie korrekciózni, így nem tudom visszamegy-e a jobb vállban nyakvonalra, vagy a külföldi támaszokat törve, töri az is.. kiderül. Most a politikai választás miatt is kockázatos BÉT, és hektikus lehet, ehhez jön még külföld, így azt hiszem megint várnom kell, ha már reggel lemaradtam a shortról.
egyfelől megérti az ember hogy amerika érdekeit nézi hogy nekik jobb legyen...csak ha egyik oldalon ad a emzetnek, a másik oldalo meg elvesz tőle :-)) szép lesz ha begyorsul a szakadás :-)) énnekem most már jó sok shortom van :-)) ráadtam még reggel..
ennek a politikának amit Trump képvisel egyszerűen semmi értelme. Adhoc csapkodás jellemzi. Mindekit/mindent próbál erőből megreformálni, csak azt felejti el, hogy - bár katonailag a világ legerősebb nemzete - gazdaságilag messze nincs így.
DOW JOnes már -420 ponton :D Ezek ha felébrednek nem is kell nekik kávé :DD Jah...hát idióta rángatózások vannak.... ebből előbb -utóbb megint egy Dow Jones -1200 pontos eső nap lesz..lehet hogy éppen ma ? DAX -ban meg 3x megállította az esést a 11.690. mert ugye felette fordult em sokkal...negyedszerre nem fogja meg majd semmi.
Bux megérintette a napos nyakvonalat, egyben leszorítóba ütközött, jön vissza vártak szerint a jobb vállban le.. kiderül jobb váll lesz-e, és választás után kitörés fel belőle vártak szerint 39Kra, vagy bekrepál http://www.kephost.com/image/J9Gy
Igen, de nem kötelező kereskedni.. Mindenki tudja fokozottan veszélyes a piac. Vagy kihagyjuk ezt a piaci környezetet, vagy vállaljuk ezt a hektikus piacot, és a buktát is, mert az mindenkinek lesz most
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!