Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Kb. 10 éve tőzsdézek, és hogy mennyire jól látom, hogy mennyire el tudom már találni, hogy mi fog történni a piacon, berakom a csütörtöki hozászolásom: "Hát ahogy nézzem ha hétfőn kereskednénk a longjaid szép nyerőt hoznának,
talán keddre is megmarad a lelkesedés. Jön a gyj szezon, én láttam már
ilyen szép nagy eséseket gyj szezon előtt és a gyj-ek végére már
magasabban voltunk. Sokat estünk, talán túl sokat is, itt szerintem most
egy ideig long lesz az uralkodó trend. "
Azt hiszem tökéletesen látszódik, hogy ennyit ért 10 évnyi tőzsdézés, a sok utána olvasás, a sok tapasztalat, egy nagy fityiszt, egy nullát. Ezt a piacot nem lehet kitalálni, csak egyet lehet, megfelelő kockázatkezelés, szerintem most ez a kulcs. Aki "egy életem , egy halálom, de ezt a tradet most megteszem" szerűen tőzsdézik, nem sokáig marad a piacon. Egyébként én most arra tippelnék holnap reggel kb 600-1000 pont eséssel kezdünk. De lehet ez a tipp annyit fog érni, mint a csütörtöki. Most tényleg iszonyúan óvatosan, és még nagyobb alázattal kell kereskednünk. Különben annyi lesz a szépen összenyert pénzünknek.
nem is kell -20%-os nap. Elég ha folyamatosan 1 éven át egy kicsit fel, 2x kicsit le. Szép lassú csökkenő trend. Leenged a lufi. A longosokat megfőzik, mint a békát, a shortosok meg nem mernek beleülni a poziba mert kistoppolódnak.
Amcsik -3%-os indexekkel kívánnak Boldog Húsvétot Mindenkinek 😊 Ezt már nem kispályás cserkészek adják. Menekülés van, de még nem szóltak mindenkinek. Sp-nek Dow-nak nemsokára 1-es lesz az eleje...
DAX futures meg mire ilyen erős ? 50 pontot felrántanak még most is benne..tudom ez nem mérvadó..ez csak ilyen kis oldal, meg részleges kereskedés...nem az igazi...de akkor is...
Dow Jones -667 pont megint fekete hétfő lesz ? Azért megint átcseszték jól a longosokat hogy hóvégére felhúztak mindent....jól bekajálta megint az egész világ... mert a DAX is ment fel az USA -val együtt...csak az utolsó fél óra, 1 óra amikor estek már :-)) akkor kezdték el kiszorni aki tudta hogy ma már csak lefele mehetünk
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!