Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Kalapács, kisebb-nagyobb zöld fejjel, attól függ melyik indit nézed. Lehet ebből még bármi, sztem most egy hír is dönthet, hogy fel vagy le, a medvék kétlem, hogy feladták.
En buxrol beszelek shortra neztem. Mire? Ra kell nezni a chartjara. Igazolta mai nap. Mivel nyugat nem adta be magat, igy elvetettem a short gondolatot. Daxot is mutattam orason jo kitores felett longos verzioval. Azt hittem usa hetes doji lesz B ponttal, jovo het meg le... De ez estere tulment dojin gondolom
Na akkor a reggeli fraktálom... https://invst.ly/6qq2z A két négyzet nem feltétlenül releváns, mert ott zárva volt a piacok nagy része hajnal kettőig...
Ja, ki is emlegette az összeomlást jósoló "nagynevű" német elemzőt? Már csak 3 napra redukálódott az ideje. De persze tudom, a német grafikonokon mindíg van még 2-3 vonal, amire utólag ráfogják, hogy dehát én megmondam...
En mondtam hogy Sp havi. Kb nem történt semmi. Csak mar mindenki annyira shortolni akart. Dax nem tudta még merre van arcal, de ugy tűnik hétfőre ő is tudja
Mér akarod shortolni, ha felfelé megy? Látom mindenki hozta a kis hetes kalapácsát (DAX, SP, DOW, Nasdaq), ha a havi gyertyák kizöldülnek, komolyan lepetézek... Mindenesetre a jövő hét eldönti, hogy bika-e vagy medve.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!