Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Investing szerint a DAX: Date Price Open High Low Nov 03, 2017
13,481.0
13,476.0
13,503.0
13,424.5
63.70K 0.31% Portfolio szerint: (DAXTL86) Dátum Nyitó Záró Min. Max.
03.11.2017
5299 5330
5229
5382 Sajna az adatszolgáltatásban hiány van, így csak a novemberi adatokhoz lehet viszonyítani. 13600-nál 5500 fölött lehet a certi ára.
Nem tudja valaki hogy ez a TL86 -os certi, ami ma 1100 -ról fordult felfelé...mennyi volt mikor a DAX 13.600 volt ? Ez érdekelne most....ha kitart a 12.000 -es támasz és lesz idei emelkedés, akkor szép hasznot hozhat...ha hoszabb távon gondolkodunk..
én inkább ezért is nem nyitottam semmit már délután... áttérek más kereskedési stílusra, mert ebben a megváltozott mozgásokban a korábbi jól bevált technikám úgylátszik nem működik. Birger is mondta hogy az Ő taktikája is elég jól bevált...de vannak időszakok amikor egyszerűen nem működik... ( Szerintem átállítják a robotokat valami más programra, nehogy túl kiismerhető legyen minden..vagy csak ..nemtudom.... de még elemzők se találják el a mozgásokat igen gyakran..és itt valami bűzlik)
Na tessék közzel 2% húztak a Daxon a mélypontról, ez egy jó móka volt arra hogy sok remegő kezű longost kistoppoljanak. Ha meg tartod a shortod és jó hír lett volna, akkor is emelkedhetett volna ekkorát, akkor meg hogy bosszankodnál, hogy miért nem adtad el. Szerintem egy certinél ez irtó nagy rizikó. Volt aki pont akkor nyitott shortot amikor talán egyik legmélyebben volt. Hát ez a certi ez valami életveszély.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!