Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
nem lenne célszerü mindent ugyanolyan gyorsan visszavenniük, mint eladták kell még egy-két nap az elbizonytalanításhoz, közben meg már olcsón porszívóznak a fiúk
totál beteg ez a rendszer a mínuszokkal... H látszana, ki adja és az milyen szintet képvisel a fórumközösségben, azon túl hogy mennyire volt indokolt az adott leminősítés, rögtön lenne visszatartó erő, mert az ilyeneket kivetné a közösség magából pillanatok alatt..
HAjrá Daxi..emelkedj !!4 :-))) most kéne átlendíteni a 12.500 -on..aztán mehet még feljebb... Akkor indulna meg ha SP -ben elfogynának a minuszok, és repítenék, mint tegnap nyitáskor...az lenne most nekem szép... DE nemtudom....longot átvinni ? életveszély itt shortot-longot átvinni... Tegnap a CNN -en mondták hogy a nagy zuhéban 1.3 milliárd részvény cserélt gazdát. a tegnapi felhúzásban este 9 kor tartottak olyan 700 millió darabnál..zárásra még lehet hogy elérték az 1 milliárdot.. szóval óvatosan csak...felfelé kevesebb volt tegnap is a vételi erő ezek szerint.
Akartam is írni hogy SP -t meghúzták felfelé... DAX is követi.. Longot le fogom zárni nyerőben....már most pluszos :-)) Hajrá DAX. Martin Kawumm úgyis 12. 650 körülre írta mára...ehhez képest van mit behozni rendesen...
Mert kapzsi voltam tegnap is...azthittem megismétlődik az a nagy zuhé..akkor pedig mára igen szép nyerő lett volna rajta..vagy bármennyi... beáldoztam a nyerő jó részét a további nyerő érdekében.. helyette leapadt a nyerő, de még pluszos igy is.. nagyon nehéz meglovagolni...
Bux kamat a reggeli -45ből -300körülre tágulgat! Árjegyző barátunkat nehéz megfejteni hol van. Kb most 39950 és 39970en, ez -400pontra található prompthoz képest
Ott is a mínusz megnit a barátomtól. teljesen mindegy mit írok, kinek segítek. Kösz pajti! lelkes vagy és kitartó.. tudok pár ilyent tagot a fórumon. Élete árán is, még sárban fekve is nyomná
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!