Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem értek a magyar tőzsdéhez. :) A mikor értettem hozzá, akkor is hiába könyörögtem, hogy ne dobják az OTP-t a "Nagy Menetelésben" Megjegyzem, ha jól emlékszem Kontra, talán 40-50 pip hibahatárral találtad el az alját az ucozon. :)
Shortcertiket most nem lesz könnyű kiütni, gondolom 13500 körül van az első KO. (Bár a németek szorgalmasak, náluk már tele van pakolva az asztal: https://www.derivate.bnpparibas.com/knockouts
MIAPI@A??? Elszálltál?? Te?? Hát mi az úristen történt veled kollega? elhűlve olvastam a beszámolódat és teljesen megdöbbentett. Te, akinél jobb elemzővel nem találkoztam, aki önzetlenül megosztotta elképzeléseit, aminek majd' mindegyike nyerő volt/lett ilyen helyzetbe kerüljön.. Eszem megáll és mélységesen együtt érzek veled, sajnos tudom milyen baszott nagyot bukni, de az, hogy egy ilyen penge tréderrel is kib@sszon a szitu, nem gondoltam volna. Bennem még úgy élt, hogy amikor többek között én is elkönyveltem azt a giganagy shortcerti kiütést tavaly novemberben, átpakoltad és azóta tartod, ami mostanra brutál nyerőt hozhatott. Nagyon sajnálom és egyúttal kitartást kívánok, egy kis pihenő lehet ezután rád fér, hogy aztán teljes erőbedobással ostromolhasd a DAX hullámokat, aminek a farvizén mi is kereshetünk szenzációs tudásodnak hála!!! Meg is néztem a listámban: az all time nyerőim 10-es skáláján minden instrumentumra vetítve 3 olyan van, amit a Te chart+kommentjeidnek köszönhetek DAX-ban!!! Kitartás kollega, veled vagyunk, a piac vissza fogja adni, amit most IDŐLEGESEN elvett!!!!! Kontra RULEZ! Őszinte tisztelőd: Hard
A cél, hogy ne legyek felkészületlen, ha eljön az idő. Köszönöm VIX egy fikció,kb olyan mint a mai 116xx es alj,egyszerűen nem létezik ,csak max a brókercégeknél.de ettől persze még lehet vele játszani.csak nem érdemes :)
A vix-ben nem tudsz összeomlásra játszani, hacsak nincs időgéped. A tüskék ritkák, és a gyakori+drága rollover totál kivégez a hosszú, viszonylag nyugis időszakok alatt. Nincs minden héten 15%-os lepusztulás az indexekben... . Vixet shortolni már esetleg érdekesebb lehet valamelyik ETF-jén keresztül (XIV és társai) - ezek meg ugye nagyot szívnak, ha egyszer mégis beüt a majré. https://www.cnbc.com/2018/02/05/xiv-exchange-traded-security-linked-to-volatility-plummets-80-percent.html
Te ,ezt egyébként olyan szépen megfogalmaztad ,hogy lehetne akár egy topik címe is ! " A cél, hogy ne legyek felkészületlen, ha eljön az idő. Köszönöm. " - ugyis mondhatnánk "Közeleg a tél "
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!