Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Sziasztok! Segítsetek màr, Randomnàl milyen Vix termékek vannak és hol tudom megnézni a termék jellemzőit? Nincs gyakorlatom, csak normàl részvényekben, viszont ha majd jön egyszer a nagy összeomlàs, azt Vixben is szeretném megjàtszani. A cél, hogy ne legyek felkészületlen, ha eljön az idő. Köszönöm.
azon gondolkodtam,hogy a kiütött TL 87 et hogyan lehet majd eladni ? Beraknak e holnap vételi oldalra 0 forintos árfolyamon 100 000 db ot a könyvbe vételre 0 forinton ?(humor volt )
Szerintem hosszu tavon csak az lehet sikeres, aki a kockazatot alacsonyan tudja tartani. Ezt meg csak tapasztalati uton lehet tanulni. Biztosan talpra allsz, es ha ezutan olyan certit veszel peldaul, amit nem utnek ki akkor se, ha 20%-ot esik (csak pelda), akkor nem lehet nagy baj. Kisebb nyero persze, de nincs szamla daralas. Hajra! A mohosagodat kene a tudasoddal osszhangba hozni, es nem a tudast kell fejleszteni, mert az nagyok ott van, hanem a mohosagbol visszavenni. Mindenkeppen maradj, kell ide a tudasod, en sokat tanulok toled.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!