Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
pedig délután...zárás előtt mikor ment fel az SP és a DAX már megbántam hogy shortot nyitottam..mondom ez nemigaz...ezen is bukni fogok...... aztán most láttam hogy mi van itt !!!!
2015 Augusztus végén ilyen volt az utolsó stopokat kinyíró mélypont. Az amcsikat a legdurvább mélységből visszarántották, viszont a daxli szédeleg még, durván néz ki az a 12138-as minimum.
Mondtam ki kell varni. En igy tettem. Nem fogok penzt egetni. Mar par hete mondtam egy honapon belul itt a jovore, es en nem kereskedek, igy is kell tenni.. Mondjuk ehhez is tapasztalat kell. Buxot egesz nap nem ertettem mire veszik meg. Futik visszahuzasa atverte a nepet napkozben
Hát, még szerencse hogy nem volt long certim, mert ha valaki most kezdett certizni, és a nagy esésre minden pénzét dax long certibe rakta, akkor kb. ma lett vége a tőzsdei pályafutásának.
Hát én amilyen szerencsétlen vagyok, a záróban vettem bux longot, még szerencse hogy elhanyagolható menyiséget. annyira felhúzták, most izgulhatok, mekkora bukom lesz holnap. Mikor 2850 nál szenvedett az snp akkor vettem ott shortot, estére felhúzták, bukóban eladtam, de ha hagyom, még 3 napot, hatalmas pénzt nyertem volna. 41290 volt a bux futi csucsa, abban nekem is volt ott shortom, ha hagyom, hihetetlen nagy pénz, ehelyett izgulhatok a holnap miatt. Béndzsa vagyok.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!