Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nézegetem... még percesen le kéne jönnie 12940-ig valahova... és utána gyorsan fel 12970 fölé... így nem zárna a fibóm alá _H1-en... eddig sem tette... és szépen meg lenne több tf-en a divergencia is... nagyon szép lenne holnap az a 13100... majd a 12800, és vissza 13100... jó kis mozgások várhatóak... a 13200 feletti longosokat még nem fogják hagyni szabadulni egy darabig... szerintem...
Kitartás kollega, szopatós a január több helyen.. Pozi mindig lesz, ha úgy érzed, tarts egy kis szünetet, az újratervezés mindig új impulzust ad! Ügyesen!
Én is magam alatt vagyok egy kicsit . Nekem se megy ez most valószínű én is parkoló pályára rakom magam egy kicsit. Át kell gondolnom ezt. Nagy baj nincs de valami nem stimmel nálam most. :((
Megint nem lett jo a hati longom sajnos. Meg megvan, de letortem. Ez a hajsza a nullaert ebben az evben nem az en palyam. Ha nincs hozam, kar csinalni. Megvarom ezt a pozit mi lesz vele. 40200-40230kozottrol van. Nem veszes meg.. de elkeserito, hogy megint levertek a pozim. Na mindegy. Most ha kevesebbet irok, ezert lesz.. ujra kell gondolnom a dolgokat.. nem kapom el jol a piacot,de nem is egyszeru. Ha bukoba kell zarnom, akkor pihenek picit
Az a 12200 nagy tf, hetes célár... soká még... 12800 az nekem is ott van ám... csak nem kell annyira rohanni... :D Előbb zárnám a longjaim még holnap... :) https://invst.ly/6ia65 A H4 rajzom módosítás nélkül fut tovább... 13105-re kell holnap figyelni... ha már lefele átszaladt rajta, legalább visszafele csinálja meg rendesen... ;-P
Na ez jellemző: SP már újra zöldben (már DAX prompt záráskor is közel ledolgozta a mínuszát!), mintha mi sem történt volna, daxfuti meg leütve a pöcegödör mélyére.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!