Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ezenkívül a nyersanyok sem olcsók, ami pénzért kapható MINDEN drága. Effektíve leértékelődött 20-30%-ot a papírpénz. Ebben a helyzetben mi durran ki és hova megy a pénz?
Szurkolunk a pozijainknak, de sajnos a realitás elég gyengusz. Az SP-t tényleg visszarántották, de maradt enyhe pirosban, sajna az EU piacoknak ennél több motiváció kell (szokásos: SP ATH, daxli felvánszorog a mélypontjáról. Újabb SP ATH: Daxli mászik 80 pontot. 20. SP ATH: daxli végre megszagolja a saját ATH-ját, aztán 1 héten belül omlik is össze, mert 3 napon keresztül szünetel az SP ATH...)
13k-t most erős támasznak gondolom ezért is kezdtem akciózni longügyileg, 100 a minimumelvárás, ennyi kockázatot simán vállalok. Holnap péntek, megfialhat simán.
Köszi a tippet... Ha SP -t még a nyitvatartás alatt pluszba vinnék az sokat dobna rajta...előbb már egálban volt amit vettem logot már majdnem plsuzos mind, kb. 13.060 -nál pluszos minden long amit esésben vettem... még gondolkozom rajta...de tán inne életre kel a DAX.
SP majdnem pluszban van már...a Dow JOnes már pluszos. DAX -ban 15 percesen 3 zöld gyertya lett az aljától számítva.. 15 percesen nemsokára készül beadni a vételi jelzést.. HA usa menne ma felfelé még..az húzná a DAX -ot is... csak attól tartok hogy zárás után nehogy leforduljanak. te hogy látod ?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!