Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Elnézést kérek attól akit longba ugrasztottam... azt kell, hogy mondjam, hogy ma nagyon csúnyán megviccelt a dax ezzel a kis délutáni akciójával... most kicsit vakarom is a fejem, mert ez nekem így ide nagyon nem kellett...Hasonló a figura mint naposon... hasonló exp flat alakult ki H1-en, meg D1-en... ha a H1 lejönne 13170 alá, akkor várható a D1 is le fog mászni 12700-ra... szóval erre azért figyeljünk!Az a gondom, hogy ezzel a délutáni kis mókával, elvesztettem a fonalat, és azt sem tudom így mi ment fel, és mi jött le... Pont ugyan úgy, mint a reggeli kis felhúzással, amit visszazúztak pikk pakk... most megcsinálták nagyobb tf-en is... az alapján simán benne van, hogy holnap a dax kimegy a mai csúcsa fölé, de őszintén megmondom ez elég bátor elképzelésnek tűnik most... úgy verték le sokadszor mint vak a poharat...Szent meggyőződésem, hogy ma a 13345-ös csúcs fölé kellett volna menni... ha C hullám ment fel, ha trend irányú akármi... én C-t vártam... illett volna 5 hullámból állnia, de valaki keresztbemaszatolta nagyon csúnyán! Itt jön az a mondás, hogy lehetnek elképzelések, de a piacnak van igaza! Most egy ilyen németes elemzést dobok be, hogy akkor vagy-vagy... passz... tényleg nem tudom... valamelyik lesz... https://invst.ly/6cz18 És még egyszer sorry, ha félrevittem ma bárkit is... de ebből is látszik, hogy nem vagyunk tévedhetetlenek... esélyeket latolgatunk, és ez most nem jött be...
én is többet vártam tőle.... kistoppolódott délután a longom..minimális nyerőben... ez van...:-( talán holnap... mert ugye 245 -ön zárt a DAX...és az német elemző azt mondta beindulhat az emelkedés csak 1 emelkedő nap kell és 13.200 fölé hogy kerüljön.. ezt a mai napot a végére beírhatjuk annak hogy az emelkedés visszatesztelése a támaszra...szóval..holnap emelkedhet megint - remélem.
most már együtt moszog a DAX az SP -vel...eltelik a nyitás az USA -ban...és utána beáll egy közös mozgásra... SP mintha fordulna felfele ? DAX -ban alsó kanócok... egyébként azért röhej hogy ilyen USA mellett probléma a 13.400 vagy afölé kerülni...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!