Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
jaja...asszem' 40.000 alatt kiszállok ha elmegy addig... MErkel ék megint bekavarnak ? azért ez már röhejes.... ha nálunk választás után nem tudna 5 nappal megalakulni a MAgyar kormány...ez a Tetves MartinSulc meg az EU parlament már az egész MAgyarországnak járó pénzösszeg elvételével fenyegetőzne...röhej..
DAX szépen kivitte az órás kanócot :) mi folyik itt nem semmi sp futi 2801 en van , durvba nyitás lesz a spoton hetes napos gap uppal ha így marad mert 2786 on zártak pénteken
vettem még kicsi longot... az előző long pakk ami kistoppolódott azt legalább visszanyitottam jobb áron...legalábbis elkezdtem. jó lenne kiszállni 3700 körül TL87 -ben... az kb. 13.430 lenne. Közbe látom hogy az SP turbo shortnak is annyi... nemtudom hol lesz a teteje...de jó lenne a legtetejéről egy full SP short...amit fél évig lehetne tartani :-)) nincsenek nagy igényeim ? :D
Aztmondja hogy 13.165 alá ha megy az lenne kritikus, mert akkor nagy eladói nyomás lenne...13.145 alatt egyértelműen short lenne az irány... most innen mondanám hogy long...de nem mertem egyelőre venni.. a shortot meg lezártam ebben a nagy visszazuhanásban.. idióta rángatások vannak.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!