Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Amikor a visszatérős fibot illeszted a grafikonra, akkor a min-max pontnál a gyertyák legalsó-legfelső pontjára kell illeszteni, és nem a gyertya testén a nyitó-záró árra, ugye?
Tegnap napos dojik voltak. Ma emelkedő gyertyák jönnek rá. BUX 38500elvárható. OTP 161.8as fiboban elakadt, majd megy tovább... (szerintem). Ott i stegnap doji, ma emelkedő gyertya. Annyi, hogy ebben nincs tőke áttétel és nem kell élesen figyelnem. Hoz amit hoz.. de 10.400 körül van céláram fibo alapján :)
Nem tudsz pihenni :-) Tegnap volt egy nagy bukom, ezért ott leálltam, mentálisan nem voltam tiszta, gyorsan vissza akartam szerezni a bukót, estére a lelkemben már elkönyveltem, hogy ez a nap nem volt az enyém. Ma tiszta fejjel viszont a bukom 90% visszajött. Jó hogy nem kereskedtem tegnap tovább. Az ember agya a legnagyobb segítség, de időnként a legnagyobb ellenség is. Le kell tudni állni időnként.
Szerinted meddig mehet fölfelé? Írtad, hogy ma egy felfelé menet lesz, de utána elképzelhető, hogy megyünk mélyebbre (mármint BUX, de akkor ugye megy az OTP is).
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!