Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
vicc a 21 században a technikai hiba a certifikátoknál amit napokig nem lehet javítani mi a szar lehet?? egyszerűen hihetetlen mondjuk Neked jó mert shortolod de kontra mit tud csinálni?? persze telefonon keresztűl lehet zárni a brokeren keresztűl ha erstés esetleg
Igen megtartottam. 10-10van. az nagy galibat nem tud okozni. Bux maskeppwn viselkedhet, ne feledjuk! 10.nap eses korrekcio nelkul?! 37000ig meg kell allnia nalam es emelkednie is kell onnan. Meglatjuk. 500pontra van. Usa, dax futi nem gaz. Azsia eleg piros lett. Mi mar megelogeztuk 9nap esessel
Hathor megtartottad a longodat? Nekem is volt, de a végén én mind kiszórtam, "félelem a következő naptól", de úgy látom jól csináltam, az én kockázatkezelésembe nem illik bele az hogy lemenjen 37000 körülire és ott forduljon. az még közel 700 pont bukó. Én max. 100 pont bukót vagyok hajlandó benyelni, de ha lehet inkább csak 50-et. Ellenben én bizony hiányolom a mikulás rally-t. És mondhat bárki bármit, én még eltudom képzelni, hogy ebben az évben új csúcsra megyünk. Bár minden nap egyre távolodunk.
Hat orulhetsz neki mert most megint jocskan esik. Holnap buxunk jol lent fog nyitni. Meg jo hogy visszavettem a vegen a longom egy nagy 0 ba. De legalabb nem minuszba. Ahogy holnap kezdenek
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!