Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
segítsetek légyszi, ha kiütötték tlmol27-es certimet és mivel nem volt
árjegyzés ugye a hiba miatt, nem szállhattam ki belőle maradványértéken,
és ma volt erre az utolsó nap (egy pillanatra sem lehetett kereskedni
vele a kiütéstől..), akkor mikor írják jóvá?
segítsetek légyszi, ha kiütötték tlmol27-es certimet és mivel nem volt
árjegyzés ugye a hiba miatt, nem szállhattam ki belőle maradványértéken,
és ma volt erre az utolsó nap (egy pillanatra sem lehetett kereskedni
vele a kiütéstől..), akkor mikor írják jóvá?
Ha holnap sem javul meg...és éppen zárhatnám nyerőben...lehet hogy felhívom a portfolio -t hogy segítsenek zárni...nemtudom...óráról-órára változik a helyzet... reméljük holnapra megjavul...
Ha nem erstés ügyfélként hívod fel őket, az ügyfélazonosítás nem fog működni. Még a brókercégeden keresztüli kérés is problémás erről az oldalról, de tegyük fel, hogy sikerrel jár - mire mindent leegyeztetnek, vajon a piac merre fog járni? Valószínűleg nem ül le az árfolyam egy sámlira, békésen pihengetni, mert éppen XY, vagy Z pozit fog zárni ;) Nem életszerű a történet, de persze működjön, azt kívánom.
lezárják telefonon ? :D és akkor be kell mondani..és megnézik hogy milyen áron lenne ? ez a 21. század..nem semmi... a pofám leszakad :DDD azért kösz a telefonszámot...még jól jöhet.
Törölt felhasználó2017. 12. 05. 16:10
Reggel lezártam az (erstés) e/u shortokat (mert erstés), nem jártam jól. Bár az is lehet, hogy amikor zárnám, árjegyzés hiányában (mint pl. tegnap) nem tudnám. Ezzel kifújtak az erstés pozícióim. Béke porai(k)ra.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!