Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Úgy néz ki,elérkezett a fordulat a BUX-nál is . A 40-ezer pont volt a csúcs...jó pár év múlva fogja túlszárnyalni újból. 2007-ben az akkori 30-ezres BUX-hát 10-év kellett a felülmúlásához.
nem is figyeltem reggel..mert a DAX ot néztem....13.200 fölé rántották...de aztán hamar leesett...azt figyeltem.. Menyi eladó volt az OTP -ben ? lefele meg egész nap adták nagyobb tételben..ahogy láttam... BUX -ban 838 pont esés mai napra !!!! 3 kanóc ami 40.000 fölöttre mutat...de mindig leverték 40.000 alá gyorsan...a mai meg a legnagyobb esés lett. napi minimuon is zártunk... 37.200 -ig mehetünk le első körben...
Tok mindegy, mar tomes van itthon. Otpnek jo gyorsara szetvertek a papirt 500ponttal! Reggel latszott iceberg 10.550en. nem tudott fole menni, pedig10580ig nem volt elado, de folyamatosan pakoltak 10545-550et
Ez mind jó... Ahogy én is már hónapok óta sorolom az ilyen dolgokat... de most meg az USA nem akar beindulni esni...és ez bosszantó... a csúcs tól ...16 pontot esett mindössze.... Hetes : jó nagy doji, MACD fordul eladásba. napos. : két ronda piros utolsó gyertya. RSI már esést jelez, MACD is masszav elaádskor szokott ilyen lenni Órás : egyelőre nincs irány..sőt kis emelkedés is lehetséges - ami szánalmas..... de hát ez van...
Venezuelai csodot rebesgetnek. Bux kulcsfordulot adott tegnap doji, ma szep 2%os eses megerositeskent. Napi aljas zaro, hetes ugyanez a kep. Forgalom megnott a forduloban. Tegnap 30mrd feletti nap. Meszaros papirok is trendforduloztak. Es folytathatnam... De minek? Bux napi alj alatt res, alattanyitva sziget
Hat egyenlore az amcsik erosodnek. Ha valami csoda folytan minket felminositenek. Akkor mar tenyleg csak az van hatra hogy putyin orokbe fogadja ivanka trumpot. Mindenesete most talalkozni fognak, vagyis sanszos hogy bejon a tippem :-) azert en sem gondoltam hogy igy lerantjak az otit 10000 kozelebe. A 620 nal shortoltam de 520 nal vissza is vettem. Ugyhogy grat mindenkinek aki a vegeig tartotta a shortokat
igen, majd a mai usa záró és a hétvégi események befolyásolhatják a további fejleményeket végülis bármikor bármi lehet :o)) és még ez se biztos :o)) azért Mindenkinek jó hétvégét kívánok és jó pihenést
Nem en, en most tartom.. uton vagyok.. most szerzodok az utolso ingatlanbefektetesemre. 5eve vettem, 3szoros aron viszik el, 5ev alatt. Szoltam az ingatlanguru topikban venni kell az olcso lakasokat
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!