Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Aha, így tiszta. Én a 2% os ökölszabályt saját magamnál levittem 0,5-0,7% ra. Nekem így jobb, eléggé betudok parázni, veszteség láttán. Mentálisan jobb érzés.
nincs valami tippetek még péntek estig USA zárásra ? DAX SP merre tart vajon ? én megérzésem : Tegnap délután óriási esés volt amit reggelig megvettek...de a bajok nem múltak el...és hétvégére nem marad ilyen magasan az index, mewrt sokan félek a tegnapi láttán - már az is nagy csoda volt hogy tegnap záróig megvették a piacot.... ma realizálhatnak.
majd most...ha beköszönt a shortosok aranykora...2018 -ban, 2019 -ben..lesz itt nemulass :D DAX esik tovább...SP is... SP : az este szépen felhúzták...anyira nem volt erő benne viszont délelőtt...aztán dél körül mutatott némi erőt igy nyitásig...de most szerintem fordul lefele.... azért az ATH -tól alig 8 pontra vagyunk még csak...ideje esni.
Erről hosszan tudnék értekezni, a lényeg messze vagyok a céltól és csak csökkentett üzemmódban megyek, de már jelenleg is tudom hozni a napi 1,00+ R-t, stabilan, átlagban. Mivel ezt sokan nem értik a lényeg, tőke max 2%-a lehet a kockázat, amit felvállalsz, azaz 1-es vagy 2-es szorzóval kell százalékosítani. Nem akarom magyarázni a bizonyítványon, a lényeg, ez még mindig éles számlán edzés, nem a cél, hanem az út egy része.
Ha kinyitnak az amcsik és nem esőbe mennek át, hanem csak felhozzák 0-ba, A BUX akár 40.000 ig felugorhat. Na ott érdemes megint shortolni. Persze ha egyből délnek viszik az irányt akkor már érdemes most shortolni. De én megvárom a nyitást
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!