Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én is úgy terveztem, hogy pihengetni fogok, de nekem megy a Portfolio Global, így odaültem a képernyő elé. De hogy merre innen most az irány, mikor kellene longokat zárni, esetleg shortot nyitni, akár rövidebb időre is, az nem látszik. Nagyon beállt itt 13340 környékén.
Én egyelőre ezt vártam... minden csinálja a csúcsocskát, de ma csúcsot kellene fogniuk, és irány lefele majd... kereskedni meg úgy sem tudok, így lehet pihengetni egy kicsit...
Azsiaban is jo kis emelkedesek vannak. Nikkei 1.86% plusz. Usa is uj ATH es meg hatra van az egesz nap. Kivancsi vagyok ha igy maradnak a piacok, mi lesz itthon
Kontra, Holnap a német tőzsde nyitva lesz, pl. a Portfolio Global-ból lehet majd kereskedni. Lehet, hogy a H4 RSI három huplis elképzelésed megvalósulása csak arra lesz elegendő a DAX árfolyamában, hogy amikor az RSI lefelé tart, akkor az árfolyam vízszintesen oldalazik, majd megint megy felfelé 400 pontot, ahogy eddig is tette, azaz 13400 pont körülre fel fog menne. E körül az érték körül van valahol a havi chart emelkedő trendvonala, mint erős ellenállás, ami egy időre azért megállíthatja, esetleg valameddig lefordíthatja (a további fel előtt). Kérdés, hogy szerdán, csütörtökön vagy esetleg csak a jövő héttől lesz egy lefelé korrekció.
hülyék ezek...túl kicsi ország hogy csak úgy atomot teszteljenek... valami balul üt ki, és a szomszéd ország issza meg a levét.... akkor pedig Kína lehet hogy be fog avatkozni...de ha nem is..akkor is minden baromira ingataggá fog válni.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!