Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
mennyit harácsoltál össze :D? Én is vettem még 1740-en :D
Törölt felhasználó2017. 10. 27. 10:18
Ma úgy alakul hogy kb 17-18 óra között lesz egy szabad órám Pesten. XVIII. kerület Városház u. környéke... Ha valaki éppen ráér és arrafelé jár egy bambi beleférhet és akkor legalább egy személyes megismerkedés is létrejöhet.... :D
Egyetértek. Esetleg ha van időd, a korrekció korrekcióját tudnád közelebbről számozni/elemezni? (2017.10.06.-10.19.) Kicsit eltévedtem és jó lenne tisztázni.
EURUSD: jó lett a h2 gyertya, a low 1,1615 (majdnem 620) esély van egy korrekció elindulására, de a trend bearish, lesz új low!
Törölt felhasználó2017. 10. 27. 09:59
Ricsi: B/c/ 4 fut, érdemes abban gondolkozni, hogy a többi magyar termékben is lesz még a hullám befejezését követően felkör. RSI is támogatja, nagyon bullish. Ricsi 6670 körül lehet a fordulat
(bocsánat most látom nem a nagy publikumnak szóló kérdés volt). Buxlit csak késleltetve látom, szegényke eléggé le van maradva a nagy nemzetközi hajrában...
Pár kiegészítést tennék az utóbbi 1-2 év tapasztalata alapján: Deviza piacra a 38% csak a legritkább esetben igaz. A részvény és index piacokon támogató, ha a tervezett 38%-t összevetítek az egy vagy két trendszinttel kisebb 4. hullám helyével. Ez úgy tapasztalom sokkal eredményesebb, mint a önmagában a Fibo szint használata. Deviza piacra nem igaz, de index - részvény - árupiacokon általában igaz, hogy a 2 hullám térbeli nagysága megegyezik a 4. hullám nagyságával. Gyakran a sávból való kitörés visszatesztje lesz a 4. hullám.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!